Szombathelyen kellet hagynom az autót egesznapra egy fizetos helyen. (08:00-18:00) szerintem 100 forint óránként. De nem tudtam befizetni a díjat mert nagyon siettem es elfelejtettem. Ha megbuntetnek akkor mennyi lesz a büntetés?
nekem legutóbb a teljes napi díj 2xese volt
tehát ha szerencséd van, 2000Ft
"Mire számíthatnak a jogosulatlanul parkoló polgárok?
A parkoló ellenőrök folyamatosan ellenőrzik a járműveket, és a jogosulatlanul parkoló autókra pótdíjfizetési felszólítást helyeznek el. Aki nem tartja be a parkolási rend szabályait, annak egy órai várakozási díjat és pótdíjat kell fizetnie. A pótdíj összege a pótdíj kiszabásának napját követő 15 napon belüli befizetés esetén, az adott napon belül, az adott díjövezetre vonatkozó díjköteles időszakra és további kétórai várakozásra számított várakozási díj, 15 napon túli befizetés esetén az egy órai várakozási díj negyvenszerese. A pótdíjat a helyszínen a parkoló-ellenőrnek nyugta ellenében készpénzben, későbbi fizetés esetén pedig csekken, vagy az Ügyfélszolgálati Irodában,
készpénzben kell befizetni. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!