Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az adalék...

Herceg21 kérdése:

Mi a véleményetek az adalék anyagokról?

Figyelt kérdés
Napokban láttam egy hirdetést. Az állt benne ez az adalék anyag hozzátétele az üzem anyaghoz csökkenti a fogyasztást, teljesítmény növekedés, csendesebb lesz a motor, kitisztítja a rendszert. Ez mennyire igaz?( nekem túl szép hogy igaz legyen) Ám de ha mégis van olyan adalék ami valóban jót tesz a kocsinak tudnátok adni tippet,nevet a termekről melyiket érdemes megvenni?

2018. nov. 12. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami túl szép hogy igaz legyen az általában nem is igaz:)
2018. nov. 12. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jót tesz, könynebb elsz a bukszád és ekvesebb súlyt kell a kocsinak cipelnie.
2018. nov. 12. 22:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor olcsóbb és biztosabb a prémiumot tankolni. De azt is felesleges.

Nincsenek csodaszerek. És ezek az üzemanyagok többszörösen ellenőrzött cuccok.

Egyedüli helyzet amikor helyeslem az adalékot az a wankel motor, mert ugye ott az égésteret lubrikálod. De azt meg kimondottan erre gyártott adalékanyaggal kell.

2018. nov. 12. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Reklám mindegyik.
2018. nov. 13. 07:19
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Folyékony autószerelő nem létezik, csak folyékony bankszámla-apasztó.
2018. nov. 13. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Már többször használtam a motortisztító és fogyasztáscsökkentőnek hirdetett "spuri" nevű adalékot.

Mivel európai autópályán rendszeresen teszem meg ugyanezt a 2ezer km-t oda-vissza és évek óta dokumentálom az autóm fogyasztását, így biztonsággal ki tudom mutatni, hogy kb. 1 literrel többet fogyasztott az autóm ha beletöltöttem a tankba.

2018. nov. 13. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem az amerikai Golden Eagle tényleg megtisztította a motort, amikor egész télen városban vezettem.

De ugyanezt meg lehet tenni úgy is, hogy 99,10as benzint tankol az ember tél végén és autópályázik pár 100 km-ert.

Van egy kollégám ő esküszik a prolong szerre minden olajcserélnél tesz bele, nem tudom annak mennyire van hatása.

2018. nov. 13. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os de lehet azért fogyasztott többet, mert akkor váltak le a váladékok, koszok amiket a motor kevésbé tudott jól elégetni, de nem vagyok vegyészmérnök csak laikus.

Én éreztem a kocsin, hogy jobb lett, nem rángatott utána.

De amint leírtam az egész téli városozás után volt, akkor jót tett a kocsinak.

2018. nov. 13. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam nagyon sok utólag a tankba önthető csodaszert. Nem érdekelt az ára, arra voltam kíváncsi melyiknek van érezhető hatása. Próbáltam olyat is amit fórumokon az egekig magasztaltak.

Nem csak egyszeri használattal teszteltem ezeket, több tankkolással, hosszabb távon néztem történik-e valami változás.

Az összesnél azt tapasztaltam, hogy semmi nem történt. Hozzáteszem, hogy egy hibátlan állapotú autóval néztem, nem volt semmi eldugulva, elkokszosodva, stb...

A kutakon kapható prémium üzemanyagnak viszont észreveszem a hatását. Ben bagy dolgokra kell gondolni. Nem ad +20 lóerőt és a fogyasztás sem fog literekkel csökkenni. De azt észreveszem, hogy jóval halkabb, simább az alapjárat már az első tank prémiumtól is. Hogy megéri-e ezt tankolni, arról nem foglalnék állást.

2018. nov. 13. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!