Mit gondoltok a Cadillac BLS-ről?
Kisgyerek korom óta vágyam egy Cadillac CTS. Egy számítógépes játék miatt szerettem bele igazán, s aztán, mikor később édesapámmal amerikai autóshowokra jártunk, akkor ez a szerelem csak mélyült bennem. De persze közbeszólt a valóság, muszáj belátnom, egy valódi, benzinfaló amerikai verdával mindent lehet, csak éppen gazdaságosan és költséghatékonyan autózni nem. Így jött a képbe a BLS, ami úgy kínál Cadillac-et, hogy közben egy moduláris alapra helyezett "multi"autó, ráadásul európai piacra szánt modell is. Viszont kevés van, így felmerül a kérdés, Opel-Saab rokonsága elég-e hétköznapra való használatának financiális szempontból kedvező árakat felvonultatásához.
Akinek van véleménye, tapasztalata, gondolata, kérem, írja le nekem!
(Kivételt képeznek a "nem is igazi amerikai"-típusú gagyizó reakciók, meg hasonlók.)
CTS-ből is akadnak 3 liter alatti motorral szereltek.
Itt egy kis fogyasztási összehasonlítgatás.
Ebben igazad lehet, csak hát nem mindegy a szállítási ár.
Amúgy van tapasztalata valakinek ezekkel az autókkal?
Amerikai autok nem megbizhatoak. En olvastam roluk es pl a CTS nem valami jo.
ATS-rol jokat olvastam de az viszonylag uj modell, lehet hogy kesobb jonnek elo a hibak, pl 120.000 merfoldnel.
BLS nincs amerikaban, errol nem is hallottam meg. Egyebkent csak idos emberek jarnak Cadillac-el :D Fiatalok sracok Subaruval jarnak, szegenyebbek Hondaval.
Ha van eleg penzed akkor vedd meg. Szamits arra hogy a javitasa nem lesz egyszeru es ha kesobb eladod akkor vevot se talalsz gyorsan. Nem tudom mennyit keresel, milyen aru autokat tudsz magadnak megengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!