Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Túlságosan felvágnék egy...

Túlságosan felvágnék egy limuzinnal?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkozom azon, hogy vásároljak egy olyan igazi amerikai limuzint (Lincoln vagy Cadillac) magamnak és azzal járjak a suliba. Érdekelne, hogy 17 éves korom ellenére nem lenne ez picit furcsa az embereknek? Vagy nagyon lenéznének a kortársaim, ha így járkálnék mindenhova? Tudom, hogy nem egy szokványos kérdés, de érdekel az emberek véleménye! :D

2018. máj. 10. 00:39
 1/8 anonim válasza:
Én akkor már bulizni járnék, nem iskolába.
2018. máj. 10. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Engem speciel nem érdekelne. Biztosan lennének, akik nagyon menőnek tartanának, de lennének, akik irigykednének.

Ha nekem olyan sok pénzem lenne, akkor nem ilyen külsőségekre verném el, hanem mondjuk utazgatnék vagy vennék egy vidéki házat belőle.

2018. máj. 10. 01:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod miert erdekel masok velemenye? Mert latszat ember vagy. Kivul minden, belul semmi. Korbe vesznek majd a habizti aranyasok, aztan amint kizabaltak a penzedbol egyedul maradsz. Nem egy ilyet lattam.
2018. máj. 10. 01:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel

Ez amúgy miért nem az Egyéb Kérdések >> Humor kategória?

2018. máj. 10. 04:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Te csak álmodozz ilyenekről. Lehet nem is tudod mennyi az

ára, és a fentartása. Egy valamire való 10 milla legalább. Meg a fogyasztása egy 4000cc. motornak 15-25 liter városban. Biztosítás se olcsó.

2018. máj. 10. 06:26
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
17 évesen mennyit kellett kapálni, hogy ámerikás kocsit vegyen jóskagyerek. Suliba járni, lássák a parasztok, hogy neked fussa. Az ilyen magamutogatók ótójára ráírnám csavarhúzóval, hogy szép ótó.
2018. máj. 10. 07:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1.Ha van pénzed és ez az álmod, akkor mit kérdezősködsz, miért nem kapsz bele azonnal? Hiszen az általad vizionált "önmegvalósítás" -kiegészítve egy jókora adag exhibicionizmussal- éppen akkor működik, ha senkinek a véleménye nem érdekel, csak a saját ötleted a mérvadó.

2.Amennyiben nincs pénzed, nincs jogosítványod, és még vadidegenek véleményétől is függővé teszed a saját vágyaid megvalósítását, akkor nem vagy egyéb, mint egy csóró, álomvilágban élő, kispolgár-jelölt.

/az általad megfogalmazott kérdés alapján, a második kategbe tartozol/

2018. máj. 10. 08:21
 8/8 anonim ***** válasza:
sofőröd is lenne, vagy te akarsz lenni a limósofőr?
2018. máj. 10. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!