Autó túlságosan leül ha négyen ülnek benne, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Kis A kategóriás miniautó, papíron négy személyes, de ha annyian (nem kövérek) ülnek benne, olyan szinten a padlón van, hogy minden kisebb buckánál szikrázik. Kicsik a kerekek is, de félek, hogy hozzáérnek a sárvédőhöz. Hallottam a gumibakokról, nem fog eltörni a rugó másik helyen, ha olyat használok?2017. nov. 6. 15:34
2/8 A kérdező kommentje:
Én 70 kiló vagyok, spanjaim még talán kevesebbek. Ennél jobban?
2017. nov. 6. 15:36
3/8 anonim válasza:
Légrugó a rugóba, és jól felfújni
4/8 A kérdező kommentje:
erről még nem hallottam, köszi!!
2017. nov. 6. 15:42
5/8 anonim válasza:
Én rugó összenyomódás gátló gumit tettem be a két hátsó kerék rugójába. Hármat-hármat a két oldalra a rugó szempontjából függőlegesen és cirkulárisan is minél jobban elosztva.
Nem innen van, sőt nem is emlékszem, mert már kb 15 éve benne van a Ladában, de ilyesmi:
6/8 anonim válasza:
5800ft ez a Sz@@r? Kb 10 évvel ezelőtt 600ft-ért vettem 6db ugyanilyet egy autósboltban...
7/8 anonim válasza:
Érdemesebb megvizsgálni, hogy maga a rugó elöregedése miatt van ez, vagy a gátló miatt. Nem lenne szabad 4 átlagos méretű embertől leülnie az autónak.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki
Utolsó: A rugó elvileg tökéletes szervizes szerint... tegyük hozzá hogy soha nem ültek benne még négyen, csak mióta az enyém lett fél éve
2017. nov. 6. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!