Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet a kocsimnak?

Mi baja lehet a kocsimnak?

Figyelt kérdés
Egy 20 eves Rover 200rol beszelunk. Mikor meg kell aljak vele a pirosnal akkor beteszem uresbe es akkor lefullad, ujra kell inditsam, ha nem uresbe rakom le hanem egyesbe, vegig nyomott kuplunggal akkor nem fullad le, par napja csinalja, mostmar nem merek vele sehova menni. Volt olyan reggel barmennyire probaltam nem indult el, meg volt zavarodva az egesz computer. Mi az oninditora gyanakszunk lehet ez?
2018. nov. 6. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Három mondatban homlok egyenes mást irtál le.

Akkor miért az öninditó lenne az , ha sebességbe lefullad???

De legalább azt letudnád irni hogy hogy van az a sebesség dolog.

Üresben hogy fullad le, erőlködik mintha engednéd fel a kuplungot??

Ezeket tisztázd le és pontosan ird le!!!

2018. nov. 6. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem fullad le sebessegbe, pont azt irtam,hogy sebessegbe lenyomott kuplung mellett nem fullad le. Ha megallok a pirosnal es uresbe teszem ugy “fullad le” mintha csak gyujtasba tettem volna.
2018. nov. 6. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Tehát nincs alapjárat?
2018. nov. 6. 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen
2018. nov. 6. 12:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Kosz, hogy probalsz segiteni de nagyon nem ertek hozza
2018. nov. 6. 12:49
 6/6 D. Brasco ***** válasza:

Akkor meg miert itt keresed a megoldást?Még ha valakinek röntgen szeme van azt pontosan tudja mi a baja,akkor is mire mész vele!?

Vidd el szervizbe...ha szerencsed van megúszod egy fojtószelep tisztitassal ha nem akkor meg valoszinuleg az alapjarati motprral van valami

2018. nov. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!