Lesz valami baja a kocsimnak ettől?
Figyelt kérdés
Van egy új autóm, amibe legelőször Molnál tankoltam sima 95-öst. (1,2-es szívómotor). A motor szépen, egyenletesen járt, most viszont másodszorra OMV kútnál tankoltam, és azóta érezhetően jobban remeg a motor alapjáraton, és mintha kicsit kevésbé húzna. Pont bejáratós a motorja, ettől nem lesz baja? Hol tankoljak legközelebb?2018. júl. 7. 19:21
1/5 anonim válasza:
Semmi köze nincs hozzá, nem attól remeg.
2/5 anonim válasza:
Szerintem túlzottan ráparázol és azért remeg😂
Bár bejáratósnak nem illik 95öst tankolni.Én is nemrég vettem egy új 1.8as tce motoros kocsit , és 98ast tankoltam(meg tankolok is) bele a biztonság kedvéért.
3/5 anonim válasza:
Semmi köze hozzá. De nem értem mitől jobb a 98as mint a 95ös a bejáratós motornak?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 8. 04:44
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a 2-es válaszoló a szuper benzinre gondolt ezzel, amiben több adalék van, ami jót tesz a motornak. pl. Súrlódás csökkentő, tisztító adalék.
2018. júl. 8. 04:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!