Ettől a padkázástól lehetett valami baja a kocsimnak?
Figyelt kérdés
A történet: beakartam mennie gy parkoló házba, oda vezetett egy kifelé és egy befelé vezető út. Figyelmetlen h.lye voltam, a kifelé vezető úton mentem be, nem tudtam kitolatni, az előttem várakozó srác pedig felajánlotta hogy kitolat. Viszont a vége felé útban voltunk egy másik autónak, és kb. 15 km/h-val felmentünk egy 20 cm magas padkára hogy elférjen a másik autó. Nagyon sajnálom a dolgot, szegény autó azért szív mert f..sz voltam. Lehetett valami baja? Ha igen hogyan nézzem meg?2015. jan. 15. 22:56
1/2 anonim válasza:
Ennyitől simán lehet. Először menj el egy gumishoz, az érintett kereket gépre rakják és megnézik üt-e.
Aztán egy futóműállítás. ott kiderül esetleg elment-e valami. Lengőkar görbült vagy ilyesmi. Ez autó és szituációfüggő is. Szerintem ezt megúszhattad.
2/2 anonim válasza:
Ha nem francia autód van akkor nagy valószínűséggel megúsztad, az törik mint a harmonika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!