Simson S50-B-t át lehet alakítani tirisztoros gyujtásra?
Tisztelt Kérdező!
Itt több válaszadó próbát informácíót adni arról, hogy hogyan lehet megoldani a problémát!
Jelzem nem kell semien barkácsolásba kezdeni, mert ehhez az alábbi alkatrészekre lesz szükség:
Tirisztoros lendkerék 6-vagy 12V kivitelben
Tirisztoros alaplap 6-vagy 12V kivitelben
Tirisztoros trafó
Tirisztor vezérlő
Tehát a teljes gyújtás cserére kerül, így minden megoldódik, nem kell fúrni faragni!
A költsége nagyon magas és nehéz eldönteni megéri?
Aki itt olyanokat írt, hogy az előgyújtás beállítása és a lendkerékkel gond lesz, annak fogalma sincs a gyújtásról!
Tehát mindent cserélni kell! A főtengely teljesen mindegy hogy S50, S51 model teljesen kompatibilis a tirisztoros gyújtással!!
Remélem tudtam segíteni
Tisztelt kérdező!
Kertmotoros válaszadó linkjéhez, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy itt is kell a külső trafó, sajnos túl fog pörögni a motor, ami káros hatással lehet az S50 blokkra!
De működik vele én már próbáltam!
Csak próba volt a motor nem volt jól motorozható, hamar tönkreteszi a blokkot, bár jó végsebességet ért el, de nem Simsonba való!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!