Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen alkatrészek kellenek...

Milyen alkatrészek kellenek ahhoz, hogy egy tirisztoros gyújtású Simson-t át lehessen alakítani megszakítósra?

Figyelt kérdés
Simson S51 Enduro-t kellene csak nem tudom pontosan mi maradhat benne a tirisztoros gyújtásból. Ha bírtok árakat is írni azt megköszönném!
2012. márc. 1. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Te vagy az Sándor? :D
2012. márc. 1. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
nem talált
2012. márc. 1. 20:50
 3/7 lockstock ***** válasza:
Lendkerék, komplett alaplap (gyújtótekercs, kondi, megszakító). Bírni bírok írni, csak nem tudom a pontos árakat. Használt szart biztosan meg lehet szerezni olcsón. De miért kell a jó gyújtást szarabbra alakítani?
2012. márc. 1. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyjából 5 mp kellett hozzá:

[link]

Babatta gyújtással:

[link]

No meg a többi:

[link]

[link]

2012. márc. 1. 21:15
 5/7 A kérdező kommentje:
azért akarom átalakítani, mert nem bírok rájönni, hogy mi a baja! Ha felmelegedett a blokk nem volt szikra! Főleg nyáron vettem észre, hogy ha felmelegedett a blokk akkor menet közben leállt és nem is indult el addig amíg le nem hűlt. Mindent kicseréltem rajta, már csak az alaplap maradt. Az alaplap ára 13000Ft. Azt tanácsolták, hogy alakítsam át, mert egyszerűbb a szerelése és ebből a 13000Ft-ból lenne egy komplett megszakítós gyújtásom.
2012. márc. 1. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna cserélgetned mindent, alaplapot meg főleg felesleges lenne. Azért drága, mert nem kell, mivel nem romlik el.

Egy autóvillamosságis fél óra alatt végigmért volna mindent és megmondta volna mi hibás. Elkért volna max. 2000 forintot.

2012. márc. 1. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
az alaplap lesz neked elmenve, de nem muszáj lecserélni lehet javítani is [link]
2012. márc. 2. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!