Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fagyálló mehet bele?

Milyen fagyálló mehet bele?

Figyelt kérdés

Egy 6gen Civicem van, amiben rózsaszín a fagyálló de eléggé az alján van csak a tartálynak. Sajnos az előző tulajt nem tudom megkérdezni, hogy milyen való bele, ezért kérnék itt tanácsot.

Mintha azt hallottam volna, hogy olyat nézzek ami nem kezdi ki az alut. Sajnos nő vagyok és kell a segítség:D

2018. nov. 4. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Célszerű lecserélni az egész hűtővizet ( egyébként 5-6 évente ajánlott lecserélni).

A rózsaszín jó bele az való alumínium hűtőbe. Vásárlásnál azt nézd meg, hogy nem-e koncentrátumot veszel, mert azt még desztillált vízzel fel kell hígítani.

2018. nov. 4. 17:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2018. nov. 4. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Ne sajnáld, h nő vagy! :)

Inkább szerencsés vagy, mert akkor láthatsz és simizhetsz nunit és cicit, amikor csak kedved van. Én mondom, h szerencsés vagy. ;)

Rózsaszínt tegyél bele, h az van benne, higítotzat tegyél bele, az -25 fok körüli fagyig nem köt meg. :)

2018. nov. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!