Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az Opel...

Mi a véleményetek az Opel Astra H-ról?

Figyelt kérdés

2018. nov. 4. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Átlagos, megbízható, kissé unalmas. Jó választás lehet
2018. nov. 4. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Szintén, az előző véleményét követem.
2018. nov. 4. 15:56
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos, unalmas, kényelmetlen...
2018. nov. 4. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Volt ilyenem, szerettem. De azért lassan kezd ezek felett is eljárni az idő... 2018-ban, lassan '19-ben modernebbet vennék. Főleg, úgy, hogy a gyári új alkatrészek árán nem látszik, hogy ez már nagyon nem egy friss modell.

Nekem nem volt unalmas, az aktív kanyarkövető bi-xenon fényszóróval, adaptív lengéscsillapítás vezérléssel, sport funkcióval, mely gombnyomásra áthangolja a futóművet, színes kijelzős fedélzeti navigációval, fűthető félbőr gerinctámaszos, kartámaszos, minden irányban állítható ülésekkel, stb... Sőt, inkább kifejezetten innovatív autónak éreztem tízen évvel ezelőtt. Hiszen ezek a dolgok még manapság sem általánosak. Azt aláírom, hogy a H Astránál se az alapfelszereltség részét képezték ezek. Egy teljesen alap felszereltségű, TID-kijelzős, 1.4-es kombi, valóban nem egy kalandpark. :)

Amúgy ár-érték arányban ma sem egy rossz autó. A formaterv ma sem kifejezetten öregautós. Megbízhatósága szerintem átlagos. Nem véletlen hogy ma is trélerszám hordják be őket az országba.

2018. nov. 4. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten szedánban tetszik. Esetleg még a TwinTop.

Vezettem ilyet tesztvezetés alkalmával, 1.8-as benzinest, ment mint az őrült. Engem meggyőzött. Vennék.

Egyébként meg: [link]

- Komor hangulatú belső tér - szerintem nem.

- nincs pohártartó - És? Egyébként se nagyon szeretek enni/inni a kocsiba, mert kaja morzsálódik, ital kiömölhet, akarok én takarítani még többet?

2018. nov. 4. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
A beltér szerintem kifejezetten szép. Annak idején ez volt az egyik dolog, ami kimondottan megfogott ebben az autóban. A pohártartó hiány nekem sem okozott traumát. Én sem szoktam enni, inni az autóban, poharat pláne nem tartanék benne. De egy félliteres PET-palack simán elfér az ajtózsebben, ha arról van szó. A mostani autómban van pohártartó. Őszintén szólva semmire nem használom.
2018. nov. 4. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Ja, még ennyit, hogy szerintem a GTC formája még mai szemmel is gyönyörű: [link]

Igaz nem olyan praktikus mint az 5 ajtós, vagy a kombi. Nekem egyébként 5 ajtósom volt.

2018. nov. 4. 22:12
 8/11 anonim válasza:

Nekem ilyen kocsim van 5 ajtós.

Nagyon szeretem miután meglett még jobban megtetszett !

A hibái: volt egy kábelszakadás a központi zárnál, egy szívósor kar törés, olajteknő tömítés csere, egr szelep csere b oszlop gumi szigetelés mert fekete az autó és izzik nyáron a szín miatt. +Az előző tulaj cserélt benne klímakompresszort.

Nekem az az elfogult véleményem, hogy még ma is elég pofásan modernnek néz ki, kényelmes, halk, könnyű vezetni (váltogatás, kormánymű-szervó) a futómű a magyar kátyúkat simán veszi, jó az úttartása, jó a fogyasztása és a kijelzőn minden hülyeséget kiírogat :) pl. csúszós út eső, külső hőm. tankoljál ijesztgetés, fedélzeti computer, jól megy 5 ösben is. Magamnak ezt a kocsit találtam meg mert nem az a fapados, csak össze ne törd, mert az még most is drága lesz, viszont van sok bontós alkatrész. De ha már erről van szó: meghalni sem lehet benne városi közlekezdésnél, van benne anyag. Skoda fabia 2-t nézegettem még, amikor a vásárlásról volt szó, de azokat mindenben lepipálta nálam. Mivel 10 éves autókról beszélünk lesznek karcok, horpadások, de nem nagyon rohad. A benzinesek láncos vezérlésűek, azt nagyon ritkán kell cserélni.

2018. nov. 15. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:

"A benzinesek láncos vezérlésűek, azt nagyon ritkán kell cserélni."

Ez nem igaz így! Az 1.4-es láncos, a többi benzines nem. Ritkábban kell cserélni a láncot, de ha kell, akkor zsebbenyúlósabb mutatvány.

2018. nov. 16. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Többen írták hogy modernebbet nézz.. véleményem szerint ha új autót akar valaki venni az csak olyat nézzen ami valamitől nagyon tetszik neki. Különben csak használatra nem érdemes venni egy autót amiben programozott hibák vannak (2013/4-től-i modellek) tönkremegy mire megszoknád. A H Astra még egy viszonylag jobb korból van, elmegy elég sokat, főleg ha dízel. Nem mintha a benzines nem lenne u.o. jó. Ésszel és törődéssel kell használni, és megmarad :)
2018. nov. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!