Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra g 1.4 vagy 1.6?

Opel astra g 1.4 vagy 1.6?

Figyelt kérdés

Kicsit utánaolvasgattam a dolgonak és azt írják, hogy az 1.6os motor eszi az olajat ezért nem ajánlott.

Viszont azt is olvastam, hogy az 1.4 meg beteges.

Akkor most melyik legyen?

Másik kérdés, hogy ezeknek a kocsiknak most mi a reális áruk? 500 ezertől 1 millióig vannak. Olyan 700 körül vannak egész jó példányok, de annál többet nem adnék már egy g astráért amikor vannak 1 millióért fiatalabb, korszerűbb autók.

2018. nov. 1. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
44%

Bármelyik képes enni az olajat, ha megölték.

Olvass utána jobban, az 1.4-es mondják inkább, hogy olajevő, de az sem mindegyik. Egyébként inkább 1.6, ezek az Opel motorok igen lomhák. Még ha meg is van benne papíron a teljesítmény, akkor is nehézkesek és vérszegények alacsony fordulaton. 700.000-ért már igen jó bnezines Golf IV-t is kapsz, annyit már nem adnék Astra-ért. De ha neked az kell, akkor 700.000 körül már jókat lehet kapni.

2018. nov. 1. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja adtam el 1.6-os 2002-es évjáratú Astrámat. Csak ajánlani tudom, volt benne erő, nyugodtan tudtam vele előzni, amikor kellett. Leginkább autópályán használtuk, simán ment 140-150-nel is. Volt a családban 1.4-es, az kicsit lomhább, de A-ból B-be az is elvisz. 450 000-ért adtam el, ~225 000 km volt akkor benne. Szerettük, karban volt tartva, a kopó alkatrészek cserélve lettek. A rozsdasodásra figyelj, hátsó íveken szereti megkezdeni.
2018. nov. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!