Suzuki ignis, kipufogószelep nem zár?
Mi az oka? Mi a meg oldása?
Tünetek: A kipufogó szív is (pillanatokra),nincs alapjárat, csak gázadással indul,gyorsítva jól megy (nagy gáznál nincs tünet),folyamatos haladásnál kis teljesítményen, érezni , hogy ki-ki hagy valamelyik henger.....
Kérem , hogy csak olyan valaki írjon, aki tudja, vagy tudhatja mi a gond, mi a megoldás.
A válaszokat előre is köszönöm.
tudom, hogy a kompresszióra akarsz akarsz célozni.
"Kérem , hogy csak olyan valaki írjon, aki tudja, vagy tudhatja mi a gond, mi a megoldás."
a kérdező fordítva ül a lovon, lövése sincs mit kérdez, de kioktat..
én tudom a megoldást, de miért is mondanám arra érdemtelennek..
Valamit nagyon nem értek!
Azt írod: a kipufogó szelep nem zár.
Aztán megkérdezed hogy "mi a gond"?
De hisz' Te írtad, a kipufogó szelep nem zár.
Egy sor leírása alatt elfelejtetted? ;)
A kérdés másik fele:
Mi a megoldás?
Óóó, hát ez is olyan kézenfekvő!
A kipufogó szelepet zárhatóvá kell tenni.
Lám, ilyen egyszerű az autójavítás!
Csak halkan mondom:
30 évet töltöttem a szakmában, de nincs az az esztergomi tisztánlátó ;) aki az általad leírt jelekből megmondja, hogy ezt a hibát, egyértelműen, csakis egy rosszul záró kipuf-szelep okozhatja.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Arra számítok, hogy hátha találkozott valaki ilyen problémával,az számomra is egyértelmű , ezek alapján nem lehet megfejteni a gondot.
Abban reménykedem, hogy olyan valaki tud válaszolni akinek nem ismeretlen ez a jelenség.
7. ment a zöld. :) 1,3 benzin 16 szelep .
Három szerelővel már beszéltem, ketten injektorra szavaztak, hétfőn megyek kompresszió mérésre.
Folyamatosan használom az autót, ezért szeretném , minél hamarabb ki deríteni mi a baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!