Suzuki ignis, kipufogószelep nem zár?
Mi az oka? Mi a meg oldása?
Tünetek: A kipufogó szív is (pillanatokra),nincs alapjárat, csak gázadással indul,gyorsítva jól megy (nagy gáznál nincs tünet),folyamatos haladásnál kis teljesítményen, érezni , hogy ki-ki hagy valamelyik henger.....
Kérem , hogy csak olyan valaki írjon, aki tudja, vagy tudhatja mi a gond, mi a megoldás.
A válaszokat előre is köszönöm.
Pár infó: benzin nyomás 3 bár, az jó.
Be indítottam, alapjáraton dadogósan de megy, mikor kicsit felmelegszik, le áll mintha elzárnám a benzint, nem hirtelen , 3-4 másodperc alatt fokozatosan áll le.
Köszönöm a válaszod... Most már hajlok szívó oldalon a nyomás érzékelőre, vagy a vezérlére..
Bár hétfőn megyek szervizbe, de jó lenne a hiba keresést minél inkább le rövidíteni..
Benzin nyomás mellett a szállított mennyiség is megfelelő?
Esetleg levegőszűrő állapota?
Map szenzor jó e? Az is elég jól be tud kavarni.
Talán fals levegőtszívhat e valahonnan?
Alapjárati rendszer jól működik e?
Egr nyitvamaradt e esetleg?
Így hirtelen tippelgetés szinten ennyi jutott eszembe.
köszönöm a válaszod... a levegőszűrőt ki lehet zárni , mer az most nincs is bent , a sok műanyag kacattal a motor tetején, ezeket levettem, hogy jobban rá lássak mindenre. Cső repedést nem találtam.
Ha a map lenne annak nagyon őrülnék.A benzinmennyiséget is ki merem zárni.
A nyitva maradt egr tetszik, Azt le tudom ellenőrizni.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ha ki derült mi volt a bibi, majd meg írom.
Az egr maradt nyitva, már csak az üdítős doboz darab helyett kell valami jobb dugó, míg kap egy új szelepet.
Nagyon köszönöm a rávezetést. :) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!