Elvettek a 300TD-m forgalmiat illegalis tuning miatt, mire szamithatok?
Tortenet a kovetkezo:picit nehezebb volt a jobb labam mint kellett volna,es elszaguldottam a yard mellett.utanam jottek,menekulni eselyem se volt,ugyhogy inkabb szepen megalltam.
70-es nyiltrendszer miatt beneztek a motorterbe is,innen nem volt nehez kiszurni a kamion turbot,nagy intercoolert,stb.
Forgalmit elvettek,illetve dokumentaltak mindent.Kerdesem az lenne,hogy mit lehet ilyenkor tenni?turbot leszedni nem tudom mert lefotoztak,177loero helyett 550-el pedig eleg pofatlan lenne odavinni.automata helyett kezi van rajta,gondolom ebbe is bele fognak kotni.
Hab a tortan,hogy a tankban kb 50/50ben sutoolaj van.
Most az ut szelen all,mivel nem tudtam megoldani hogy hazahozzam.ok azt mondtak,hogy majd ertesitenek.
Mit tudnek tenni,illetve mik lehetnek a kovetkezmenyek?
Azért belegondolok, hogy mennyire kell unalmas tartalmatlan élet, hogy ennyit írjon az ember hülyeségekről, kitalálva?
A lényeg : nagyon kis poénos, humoros voltál, könyveld el magadnak.
Tanítás kettőig, napközi ötig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!