Mihu féle minituning Simsonhoz?
Kérdésem lenne, hogy megéri-e megcsinálni, illetve hogy csökken-e tőle a motor élettartama?
Mik a tapasztalatok?
Nem tudsz várni a1re?
Mit tokolsz egy múzeumi darabbal? Garázs díszítő elem, papa boltbajaros motorja. Emlék nagyapáinkrol, apainkrol akik már nincsenek köztünk.
Várni A1-re?!
Már A2-re is le tudnám rakni, ha lenne rá pénzem és időm. Most lett meg a B-s jogosítványom és nem rég raktam össze egy Simsont. Kíváncsiságból írtam a kérdést, hogy mennyi az annyi. Tudom, tudom, gyári Simson az igazi, és nem éri meg elb@aszni, már bocsánat.
30-40 éves motorok esetében többszörösen is érdekes a tunning-élettartam kapcsolatáról érdeklődni.
Senki nem tudja neked megmondani, hogy te milyen minőségben tudsz fúrni-faragni, reszelni... ha elrontod azonnal mehet a kukába a motor, ha jól csinálod, bírja valameddig, de ki tudja mennyi van még a 30-40éves vasban.
Mindezt miért? Azért a plusz 5km/h sebességért?
Komolyan, szerinted megéri?
Nem Simsont kellett volna venned, ha a sebesség számít, de a tied a motor, azt csinálsz vele amit akarsz...
"optikai felújítás"
A kerítésmázolásból megmaradt "ződfesték" felhasználásának, ez az új -elegánsabb- megnevezése? :D
Hm, vicces ;)
Nem, nem, nem hanyag munka eredménye a festés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!