Valaki hallott már az AOA 1,2,3 kipufogókról? Simsonhoz gyártják a németek.
Én special nem hallottam róla, de a google gyorsan kidobja. A név, gyári kipufogó módosított változata.
Minden országban vannak "nevezetes" gyárias tuningok. A németeknél gondolom ez az. Nálunk "Mihu mini tuningja" néven találog meg. Ahogy látom ez a német nem hoz annyit a konyhára, mint az itteni.
Szerintem itthon nagyon jó profi tuning leírások vannak. Én inkább azokkkal kezdeném.
Remélem segítettem
Nekem egy belső rezós van. Hogy őszinte legyek leheletnyit ad a teljesítményhez, igaz gyári a hangja.
Volt már több "házi" gyártmányú tervezett rezonátorom, de nem tudtam megbarátkozni a motor hangjával. Benne van a bugi, mert igazán ezzel lehet megpörgetni a motort, de nagyon hivalkodó, feltűnő hangja lett a motornak.
Igaz láttam már készített rezót, amivel szépen ment a motor, és nem volt bántó a hangja. Csak kocsiból pont nem tudtam átszólni, hogy megbeszéljük mi van rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!