Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van aki mar lecserelte gumikat...

Van aki mar lecserelte gumikat telire?

Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 05:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Még nem, és még a futóművet sem állítattam be, tavasszal levettük a téli felnit és megette az új gumikat a járgány, most tükör radiállal járok, a héten megcsináltatom, üeg veszek gumit is. Márminta kövi héten. Másik autómon meg majd ha tartósan 4 fok alatt lesz a hőmérséklet. Mert kb akkor lesz délbe 13 fok és 9 fok minumum.
2018. okt. 28. 09:20
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
Tegnap bámészkodtam a parkolóban, és el voltam képedve, milyen sokan feltették már a télit. Pedig kint tiszta meleg van. Én egy hónapig még tuti nem teszem fel. A nyári gumi amúgy is sokkal jobb, csendesebb, száraz úton sokkal jobban kanyarodik, tapad, nameg a nyári alufelnik jól is néznek ki.
2018. okt. 28. 09:23
 13/21 anonim ***** válasza:
45%

"nameg a nyári alufelnik jól is néznek ki."

Miért? A téli alufelnikkel mi a baj? Oké kisebbek (nekem a téli 16 colos, a nyári 18-as peres), de mindkettő alu. Szerintem a téli is nézhet ki jól.

2018. okt. 28. 09:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ember, 20 fok meleg van!!!" Hol van 20 fok és mikor?

Nappal szokatlanul meleg van, de volt már az ősz folyamán talaj menti fagy is, s vannak országrészek, ahol reggel és este meglehetősen hideg van.

2018. okt. 28. 10:59
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen október 15-tel... nem az alföldön élek, ahol még 20 fok van, hanem a hegyekben...
2018. okt. 28. 10:59
 16/21 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszt. Nekem kozel 300 kmre van a teli gumim, es hetvegen megyek arra. Dilemmam hogy felrakva jojjon haza vagy preseljem be valahogy a dugig rakott autoba. Es igen no vagyok 😂😂
2018. okt. 28. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Csak majd nehogy egy 20 fokos kommentelő csússzon elém hajnalban!
2018. okt. 28. 11:29
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
Ne is mondd, en se szeretnem hogy most 15 fokban amikor befekezek a michelin ps4 gumival akkor belem csuszna valaki a bohoc teli gumijaval. :))
2018. okt. 28. 11:42
 19/21 anonim ***** válasza:

"Miért? A téli alufelnikkel mi a baj? Oké kisebbek (nekem a téli 16 colos, a nyári 18-as peres), de mindkettő alu."

Neked. Nekem vasfelnin vannak a téligumik. Legszívesebben áthúznám az alufelnire, ha nem lennének egy mérettel kissebbek.

2018. okt. 28. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Én a "gagyi" gyári szerelésű 17"-os Bridgestone-okat fogom lecserélni a "bohóc" 16"-os peremvédős Continental TS860-asokra. Utóbbiakat múlt héten hozta a futár.

Amúgy jelenleg én is 230km-re vagyok a téli gumijaimtól. De mivel úgyis csak hetek múlvára kaptam időpontot a szervizben, így lényegtelen az én szempontomból. A nyárit a csomagtartóban fogom hazahozni szintén egyik hétvégén. Pedig nekem sincs kimondottan nagy kombi autóm, csak egy 5 ajtós, ferdehátú.

Nekem is mindkét szett gyári alufelnin van/lesz.

2018. okt. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!