Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van aki mar lecserelte gumikat...

Van aki mar lecserelte gumikat telire?

Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 05:39
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
0%
Nincs
2018. okt. 28. 05:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Van.
2018. okt. 28. 06:24
 3/21 anonim ***** válasza:
24%
Igen, s már illik is. 7 fok alatt erősen ajánlott.
2018. okt. 28. 07:31
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Ember, 20 fok meleg van!!!
2018. okt. 28. 07:34
 5/21 anonim ***** válasza:
52%

Biztosan van ilyen.

Én még nem cseréltem le, mivel még meleg és száraz idő van.

A közhiedelemmel ellentétben a száraz aszfalton 7 fok alatt is jobb tapadást biztosít a nyári gumi.

2018. okt. 28. 07:36
 6/21 anonim ***** válasza:

A cégesen már igen, hogy elkerüljem a sorbanállást a gumisnál.

A sajátomnak külön felnin van a két szett, azon még nem cseréltem le, mert még jó idő van.

2018. okt. 28. 07:57
 7/21 anonim ***** válasza:

Sok autón látok már téli gumit, de én még a nyárit használom. Nekem is külön felnin van, úgyhogy akár itthon is lecserélhetem, ha téli útviszonyokra kell számítani. Amíg nem esik semmi csúszós, addig le se cserélem. Száraz hidegben szerintem is jobb a nyári gumi. Ez a 7 fok se szentírás, csak valaki kitalálta támpontnak. És tényleg 25 fok lesz ma, éjjel is 13 volt, úgyhogy nincs még elkésve senki.

A mi éghajlatunknál érdemes az óraállításhoz igazítani a cserét. Az őszi és a tavaszi közt télit, tavaszi és őszi közt nyárit használni.

2018. okt. 28. 08:17
 8/21 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy csereltem. Minek ?
2018. okt. 28. 08:22
 9/21 anonim ***** válasza:
48%

Egyre több autón látok már télit. Én is szerettem volna a közeljövőben lecserélni. De mivel idén új autóm van, a téli szett gumit, felnit, nyomásszenzort össze is kellene szerelni. Így idén mindenképp szerviz kell hozzá. Oda pedig jövő hónap közepére kaptam időpontot. Addig remélem nem jön be a tél.

A sok 20 fokos kommentelő gondolom az a típus, akik megvárják az első havat. Aztán nagy meglepődve, a nyári gumikkal csúszkálva egyszerre rohamozzák a gumisokat.

2018. okt. 28. 08:34
 10/21 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Napközben 5-7 fok van, ma hajnalban meg -1 volt + hátsókerekes.
2018. okt. 28. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!