Mannol olaj milyen?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 23:12
3/18 anonim válasza:
Nekünk dízelben nagyon bevált.
Melegen jobban tartja az olajnyomást illetve halkabb, finomabb lett a járása a motornak.
4/18 anonim válasza:
Többektől hallottam jót róla. Én személy szerint nem mertem még kipróbálni. Mint ahogy cipőt is a cipőboltból veszek, jobban bízom egy olyan cég termékében, aki több mint egy évszázada kenőanyagokkal foglalkozik, mint egy csomagolócég termékében. Tény, hogy árban olcsóbb a Mannol, de szerencsére nem kell hetente olajat cserélni, így éves szinten nem olyan jelentős összeg amit megspórol vele az ember. Egy relatív régebbi, egyszerű technikába talán bele merném tölteni.
5/18 anonim válasza:
Ezt mondtam. Gagyi. De a sok okos, akit bepaliznak vele h jó, az lepontoz. Csak azért, mert rájuk sózták és fájna elismerni, h egy csomagolócég saját márkás vacakját vették meg kicsivsl olcsóbban.
6/18 anonim válasza:
Ha annyira gagyi akkor üzemmeleg motornál miért jobb az olajnyomás vele alapjáraton mint pl. egy Castrol-al???
Vagy a Castrollal miért csattog a motor míg a mannollal totál nincs csattogás?
hmmm? :D
7/18 anonim válasza:
Mert Castrolból nem veszel már eredetit, az összes kínai szutyok. Ezek kb arra kiválóak, hogy legyen a motorban valami, nyerni meg semmit nem nyersz vele, hosszú távon a Motul sem kerül többe, nem kell naponta olajat cserélni.
8/18 anonim válasza:
#6- os, mert te gondolom megmérted az olajnyomás értékét.
9/18 anonim válasza:
Mannol van jelenleg...de nem sokàig ;)
Kenéssel nem lenne baj, de a páràt nehezebben dolgozza ki(télen) és inkàbb sűrűbb a többi 5w40 hez képest.
10/18 anonim válasza:
Az elvárt nemzetközi tanúsítványoknak megfelel tehát nem gagyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!