Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mannol olaj milyen?

Mannol olaj milyen?

Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 23:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%
Gagyi.
2018. okt. 27. 23:16
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
jó.
2018. okt. 28. 00:02
 3/18 anonim ***** válasza:
66%

Nekünk dízelben nagyon bevált.

Melegen jobban tartja az olajnyomást illetve halkabb, finomabb lett a járása a motornak.

2018. okt. 28. 02:48
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Többektől hallottam jót róla. Én személy szerint nem mertem még kipróbálni. Mint ahogy cipőt is a cipőboltból veszek, jobban bízom egy olyan cég termékében, aki több mint egy évszázada kenőanyagokkal foglalkozik, mint egy csomagolócég termékében. Tény, hogy árban olcsóbb a Mannol, de szerencsére nem kell hetente olajat cserélni, így éves szinten nem olyan jelentős összeg amit megspórol vele az ember. Egy relatív régebbi, egyszerű technikába talán bele merném tölteni.
2018. okt. 28. 08:49
 5/18 anonim ***** válasza:
21%
Ezt mondtam. Gagyi. De a sok okos, akit bepaliznak vele h jó, az lepontoz. Csak azért, mert rájuk sózták és fájna elismerni, h egy csomagolócég saját márkás vacakját vették meg kicsivsl olcsóbban.
2018. okt. 28. 09:38
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Ha annyira gagyi akkor üzemmeleg motornál miért jobb az olajnyomás vele alapjáraton mint pl. egy Castrol-al???

Vagy a Castrollal miért csattog a motor míg a mannollal totál nincs csattogás?

hmmm? :D

2018. okt. 28. 12:49
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert Castrolból nem veszel már eredetit, az összes kínai szutyok. Ezek kb arra kiválóak, hogy legyen a motorban valami, nyerni meg semmit nem nyersz vele, hosszú távon a Motul sem kerül többe, nem kell naponta olajat cserélni.
2018. okt. 28. 13:50
 8/18 anonim ***** válasza:
#6- os, mert te gondolom megmérted az olajnyomás értékét.
2018. okt. 28. 19:41
 9/18 anonim ***** válasza:

Mannol van jelenleg...de nem sokàig ;)

Kenéssel nem lenne baj, de a páràt nehezebben dolgozza ki(télen) és inkàbb sűrűbb a többi 5w40 hez képest.

2018. nov. 4. 12:53
 10/18 anonim válasza:
100%
Az elvárt nemzetközi tanúsítványoknak megfelel tehát nem gagyi
2019. szept. 1. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!