Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mannol defender mennyire jó olaj?

Mannol defender mennyire jó olaj?

Figyelt kérdés
opel astra f-be lenne. vagy is már benne van, remélem nem okoz csalódást, mindenki azt mondja hogy "castrol kell bele az a legjobb" de szerintem tökéletes bele ez is
2016. júl. 18. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Hozza az alap elvárható teljesítmény szintet amit egy mai motorolajnak napjaink autóihoz tudnia kell, mivel megkapta a szabvány minősítéseket ken, véd, de hogy milyen minőségű kenést és motor védelmet nyújt azt nem tudom megmondani mivel még nem próbáltam.

Ami több egy sokat hallott márkásabb olajban az az, hogy egy márkásabb olaj mögött nagyobb a szakmai múlt, több a szakmai tapasztalat, nagyobb a tudományos munka és fejlettebb az adalékanyag technológia, jobb molekuláris minőségű alapolajból építkezik, ami egy minőségibb motor védelmet adhat és ez meglátszik a termék árán is, lásd Castrol, Mobil, Shell, Eneos, Valvoline.

Ezt mérlegleve mivel olcsó a Mannol lehet egy jó ár/érték arányú választás.

2016. júl. 19. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!