Bwm e46 316i m43b19 tipusú automba jó a mannol extreme 5w40 olaj?
Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 19:41
1/7 anonim válasza:
Ilyen szarokat én biztosan nem tennék bele. Castrol, Motul, Eneos, de ilyen Mannol féle vackokat jobb kerülni. Szerintem.
3/7 anonim válasza:
Nem fog szétesni tőle, de nincs BMW jóváhagyása, én így nem tölteném bele. A címkén/leírásban ezeket keresd: BMW Special Oil, BMW LL-98, BMW LL-01.
Az LL-04 az euro4-es, DPF-es autók olaja, én inkább kerülöm, mert környezetvédelmi okok miatt nincs benne annyi a jó öreg, bevált ZDDP kopásgátló adalékból.
4/7 anonim válasza:
Én a Golf4 1,6 16v-be azt rakom 6éve és 420000km és semmi baja nincs.
5/7 anonim válasza:
Mehet bele simán. Legkésőbb évente cseréld. Használtam én is ilyet már. Nem full szintetikus, de alig marad el azoktól.
6/7 A kérdező kommentje:
Bmw LongLife 98 van ráirva
2017. nov. 15. 22:06
7/7 anonim válasza:
Akkor jó bele. A honlapjuk szerint nem rendelkezik jóváhagyással. Lehet, hogy elavultak az ott található információk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!