Közepes méretű használt japán autók közül melyiket választanátok, ha a fő szempont a megbízhatóság és hogy ne romoljon el, ne rozsdásodjon?
Használt relatíve "alacsonyabb" fogyasztású 1600 cm3 -es 90-110 lóerős japán autóban gondolkozok használtan németországi használatra.
Az 1600-os motor a német autópálya miatt kell, hogy pl 700 km-t egy nap alatt autópályán nyugodtan tudjak menni ha úgy adódik.
Azért japán kellene, mert ugye azok ritkábban romlanak el, itt ugye nagyon drága a javítási munkadíj, és mert használtan még mindig olcsóbbak általában mint a német autók.
Ezenkívül még lehet köztük elfogadhatóan alacsony fogyasztásúakat is találni. De viszont részletekben nem ismerem a japán márkákat és a finomságaikat.
Mazda, Nissan, Honda, Toyota, Subaru...? Melyiket választanátok a helyemben és miért?.
Árban olyan 8000 Euro-ig gndolkoznék.
Mindekitől kérdezem:
Az UFO Civic-ről az olvasni sok helyen, hogy hátrafelé nagyon rossz belőle a kilátás, ami tolatásnál, sávváltásnál nagyon zavaró. Igaz valami ebből?:)
ember, sávváltásnál MIKOR fordulsz meg az ülésben ? tükröt használod.. akarsz 170el is menni, belegondolok robogsz 170el a pályán közben megfordulsz az ülésben :D :D :D
tolatás: ott SEM fordulunk meg, van tükör a kocsiban, de ha nem bírod vegyél ötezerért tolatóradart, assszem 3800ért vettem a céges teherautóba :) 5ből kijön..
21.
Én kamionos vagyok, nekem nem okozott problémát tolatni egy Civic - kel.
Uraim!
Jól érzékelem, hogy az 1.8-as UFO Civic-et nem nagyon adják el az emberek? 10 éves körülit keresek 7-8 ezer Euro körül, de nagyon keveset hirdetnek, ahol lakom szinte alig találni?:S
Igen, mert az egyik legjobb auto a piacon.
7gen accord a masik 2003tol amit gyartottak. Szeriahibai- szervo kormany cso 8e fr javitas, kozponti zar motorja, es 300e km utan egy gazpedal erzekelo.
Ennyi. Nincs veluk semmi indul megall, a benzines mintha az orokkevalosagnak keszult volna.
A piac be is arazta kemenyen, a jot meg kell fizetni.
Es a civic se rossz am, nem ennyire jo de nagyon kozel van hozza.
Hát akkor majd igyekszem nyitva tartani a szemem, de egyelőre az 1.8-asból nagyon keveset találok és azokat is nagyon messze...kisebbek 1.4-esek még jobban vannak, dehát jelenleg is 1.4-es autóm van és ugye attól kellene eggyel nagyobb.
Pl 1-2 hét múlva le kell ugranom Nürnberg mellé 280 km autópályán, utána karácsonykor hazajönni az pedig kb 1000 km...utána ismét visszajönni az megint ezer km...
Szóval kell az 1.8-as motor, egyelőre kérdés, hoyg honna lesz.:)
26.: Te használtan vetted annak idején az 1.8-as Civic-et?
Használtan ahoyg látom ez nem lesz könnyű kör...
Köszi, megkérdezhetem, hogy mennyiért és melyik országban volt ez?
A Honda Accord az még nehezebb kör....azt lehet, hogy neki sem állok keresni...mobile.de-n beütöttem, nagyon durva
Max 14 éves
Max 125 ezer kilométer
min 101 Lóerő
benzines
min 18 hónap műszakival
és max 12 ezer Euroért
...Egész Németországban kőkemény 49 darabot hirdetnek...
és mivel hirdetésről beszélünk ennek leeht hogya fele kamu.
Tehát ez felejtősnek tűnik....
Civic is kevés van de még mindig jóval több mint Accord...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!