Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közepes méretű használt japán...

Közepes méretű használt japán autók közül melyiket választanátok, ha a fő szempont a megbízhatóság és hogy ne romoljon el, ne rozsdásodjon?

Figyelt kérdés

Használt relatíve "alacsonyabb" fogyasztású 1600 cm3 -es 90-110 lóerős japán autóban gondolkozok használtan németországi használatra.

Az 1600-os motor a német autópálya miatt kell, hogy pl 700 km-t egy nap alatt autópályán nyugodtan tudjak menni ha úgy adódik.

Azért japán kellene, mert ugye azok ritkábban romlanak el, itt ugye nagyon drága a javítási munkadíj, és mert használtan még mindig olcsóbbak általában mint a német autók.

Ezenkívül még lehet köztük elfogadhatóan alacsony fogyasztásúakat is találni. De viszont részletekben nem ismerem a japán márkákat és a finomságaikat.

Mazda, Nissan, Honda, Toyota, Subaru...? Melyiket választanátok a helyemben és miért?.

Árban olyan 8000 Euro-ig gndolkoznék.

2018. okt. 21. 15:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mitsubishi Lancer, 2003-tól gyártott, 1,6 benzin-motorral.

Sokáig használtam egy ilyet, 0 (nulla) meghibásodással.

Általában senkinek nem tetszik, igénytelen a belseje is, viszont műszakilag elnyűhetetlen.

Ha most kellene vennem egy autót az általad megadott paraméterekkel, akkor egyértelműen ez lenne a választásom.

2018. okt. 21. 16:33
 12/30 anonim ***** válasza:

10.

Szerintem nem. De tartós 180 azért már sok, bírja, de hát nem többszáz lóerős, csak 140. Én 150 - 160 - nal jártam vele, olyan 7.2 - 7.5 között evett ilyenkor.

2018. okt. 21. 16:40
 13/30 anonim ***** válasza:

Leirtak ufo civic 1.8.

Kesz.

A fogyasztas. Mind1 hogy melyik motor a legellenallas hatvanyozottan novekszik nem motor kerdese igy ha minden deci szamit akkor dieselt vegyel.

2018. okt. 21. 17:12
 14/30 A kérdező kommentje:
11. Ezer köszönet, erre nem gondoltam, utánanézek a Mitsubisi Lancer-nek! Errefelé még nem is nagyon láttam ilyet az utakon.
2018. okt. 21. 17:38
 15/30 A kérdező kommentje:

12.:

Ha a 7,5-öt nem lépi túl tartós 150-160-nál, akkor az már indulónak nem rossz egy 140 lóerős rakétától:).

Mostani autóm stabil 130-nál eszik 7,5 litert. Stabil 160-hoz pedig már nincs meg a stabilitása sajnos...kb elrepül az autó...

2018. okt. 21. 17:43
 16/30 A kérdező kommentje:

13.:

Igen alapvetően először én is Diesel-t akartam venni, de a német diesel botrányok, és a diesel autók fokozatos kitiltása miatt már nem gondolkozom diesel-ben...vagy legalábbis 8000 Euróért biztosan nem....

2018. okt. 21. 17:45
 17/30 anonim ***** válasza:

Akkor ufo civicet akarsz.

Kulonben meg felejtsd mar el hogy az 1600ccm auto takarekos a nagyobb motoros meg nem.

2018. okt. 21. 20:20
 18/30 A kérdező kommentje:

17.

Ami a motorokat illeti:

Ezt ennyire lehet általánsítani?

Volt munkatársnak 2300 cm3-s régebbi Mercedese volt. A gatyát leette róla...

Itt körülöttem rengetegen nyomulnak 2500-3000cm3-es Opel Vectra-kkal meg hasonló motorú terepjárókkal. Hát azok is fogyasztanak rengesen...ó n

Menű és népszerű még errefelé a Volkswagen Passat, jó nagy motorokkal. Hát azok se mindig 4 literkével mennek...

Természetesen értve mindezt benzines motorokra.

2018. okt. 22. 08:22
 19/30 anonim ***** válasza:

Okeee akkor forditok.

Te altalanositasz, itt es most, mert neked az opel vectra az egyetlen benzines auto ami nagyobb motorral van.

A honda r18 es d16 blokk kozott tobb mint 15 ev van.

Van oregemnek 1.6os hondaja, autopalyan a 2.5 mazda 6alatta van. Probaltam, sokszor.

A 2.4 accord kb ugyanannyi. +- 1-2 deci.

De nem akarok bizonygatni semmit, vegyel azt amit akarsz. Van itt par ember aki ajanlott neked egy rendes autot, ha nem kell gyartogass uj elmeleteket.

2018. okt. 22. 08:32
 20/30 A kérdező kommentje:

19.:

Én csak rákerdeztem, mert nem értek hozzá, soha nem volt igazán nagy motoros autóm, ezért nem ismerem őket, csak azt látom, ami körülvesz engem.

Azt nem mondtam egy szóval se, hogy azon kívül más nem létezik ami engem körülvesz.

De azért jó, hogy leírtad a tapasztalataidat, köszönet.

2018. okt. 22. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!