Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri plusz 4 felni gumival...

Megéri plusz 4 felni gumival és csak cserélgetni?

Figyelt kérdés
Uj autot vettunk , de nyari gumival es alufelnivel lett vasarolva. Nem akarunk folyton fizetni a kerekcsereert evente ketszer , ezert vennenk 4 felnit es 4 teligumit. Es csak magunk cserelgetnenk amikor itt az ideje. De a gumisnal olyat mondtak hogy nem sok ertelme van , mert centiroztatni kell a gumikat amikor felrakjuk a kocsira. Igaz ez? Mert jelenleg 8 ezerert cserelik a gumit es vele egyutt centiroztatjak is. Viszont ha magam akarom csinalni , csak ezert elvinni gumishoz , ennyi erovel felesleges a felni , ha ugyis kell centirozni. Van ezzel kapcsolatban valakinek info?

2018. okt. 20. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nekünk úgy van minden kocsinál, hogy van külön 4 felni 4 gumival

néha visszük és akor centirozzák, de ithol is cseréljük... centirozva ki van, mert ugye az meg csinálta, és úgy cserélgetjük

2018. okt. 20. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is magam cserélgetem.

Nagyjából 3-4 évente kell csak centríroztatni.

2018. okt. 20. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, én egy éve vettem új kocsit. Én mindjárt rendeltem hozzá egy szett gyári könnyűfém felnit, téligumit. A szalonból mindjárt a gumishoz mentem, ott betárolták a nyárit. Majd most nemsokára megyek, nem kell cipekedni, csak beállok, cserélik. Évente kétszer 8 ezer nem vág földhöz. Neten foglalok időpontot, csak oda kell menni.

Most nekiállsz koszoloni magad, meg emelővel, kulccsal tornázni? Te tudod.

2018. okt. 20. 14:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, de jó, ha külön felnin van a másik szett.
2018. okt. 20. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Új autó esetén mindenképpen megéri. Bármilyen szakértelemmel is cserélgeted a gumikat a felnin, egy kicsit mégiscsak károsodhat. Arról nem beszélve, hogy mennyivel könnyebben cseréled így a nyárit télire és viszont.
2018. okt. 20. 15:29
 6/12 veterán vas ***** válasza:

A nyári gumikkal -alufelnin- az idén mentem kb. 8 ezret. Nem vertem oda, nem kaptam defektet, szóval hibátlan. Nemsokára leveszem, letakarítom és fölrakom a tartójára. Tavasszal meg újra fölrakom.

Miért is kellene centírozni?

2018. okt. 20. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

[link]

Keréknyomás figyelő szenzorral mi lesz?

2018. okt. 20. 17:36
 8/12 anonim ***** válasza:
guminyomás*
2018. okt. 20. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Megeri! Mindig gyötörni szerencsétlen gumit. Nálunk 6000 gumiatrakas centirozva 3000 meg centirozva és igen érdemes minden éven centirozni ne légy már igénytelen veszel új autót azt teszkos olajat raksz bele
2018. okt. 20. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baja, ha minden évben le van szedve a gumi a felniről, majd vissza, hiszen GUMI.
2018. okt. 20. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!