Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg ennyire számít a...

Tényleg ennyire számít a téligumi kora?

Figyelt kérdés

165/65/14-es használt téligumi szettet vettem a minap, általam megbízhatónak és korrektnek tartott helyről. Bridgestone márkájú, így prémium keveréknek nevezhető szerintem. A profilmélysége kifogástalan, nem repedezett, jó körülmények között tárolták. Az egyetlen probléma, hogy 2006-os gyártású, ezért vagy egy tucat embertől hallottam, hogy nem, hogy a szereléssel együtt 36ezret nem érte meg, de inkább kukában lenne a helye.

Valóban ez a helyzet? tényleg használhatatlan lesz majd télen, csak mert 12évesek a gumik?

2018. okt. 17. 02:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A 12 eves 36 ezerert eleg durva.

6 ezer lenne a realis ara. 46 korul markas uj szetted lehetne szerelve, es hat az nem 12 eves. Nem vagyok gumifetisizta ha 8 eves a gumi nem erdkeel de 10 evessel mar nem igazan jarnek, 12 evesert normalis ember egy fillert se ad.

2018. okt. 17. 17:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Teszkos Sava gumi 4 db 15-ös volt 48 000...
2018. okt. 17. 18:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokat számít, nézd meg milyen pöpecül közlekednek a kamionok, bkv buszok, volánbuszok,teherautók!

Ök valószínűleg mindég ídőben cserélik...

2018. nov. 20. 13:30
 14/15 A kérdező kommentje:
na igazából a kérdésem itt is és a valóságban is megválaszolást nyert. a téma lezárásaként örömmel közlöm, hogy a nem kis átverést jelentő 36ezer/4db 12-14éves gumival kapcsolatban az "eladók" korrektnek bizonyultak és visszavásárolták a gumikat, mindössze a szerelés díját vonták le, amit elfogadtam, betudom tanulópénznek és amúgy sem volt akkora nagy költség. jelenleg kerestem és találtam is rendkívül jó áron gyári új téligumit, melyet idén szeptember közepén gyártottak. a történet tehát jól alakult, kifogástalan téli gumival kezdhetem meg a szezont.
2018. nov. 29. 01:48
 15/15 anonim válasza:

Gyári téli gumi?

Milyen a nem gyári?! 😄

Mit vettél amúgy?

2019. szept. 22. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!