Tényleg ennyire számít a téligumi kora?
165/65/14-es használt téligumi szettet vettem a minap, általam megbízhatónak és korrektnek tartott helyről. Bridgestone márkájú, így prémium keveréknek nevezhető szerintem. A profilmélysége kifogástalan, nem repedezett, jó körülmények között tárolták. Az egyetlen probléma, hogy 2006-os gyártású, ezért vagy egy tucat embertől hallottam, hogy nem, hogy a szereléssel együtt 36ezret nem érte meg, de inkább kukában lenne a helye.
Valóban ez a helyzet? tényleg használhatatlan lesz majd télen, csak mert 12évesek a gumik?
A 12 eves 36 ezerert eleg durva.
6 ezer lenne a realis ara. 46 korul markas uj szetted lehetne szerelve, es hat az nem 12 eves. Nem vagyok gumifetisizta ha 8 eves a gumi nem erdkeel de 10 evessel mar nem igazan jarnek, 12 evesert normalis ember egy fillert se ad.
Nagyon sokat számít, nézd meg milyen pöpecül közlekednek a kamionok, bkv buszok, volánbuszok,teherautók!
Ök valószínűleg mindég ídőben cserélik...
Gyári téli gumi?
Milyen a nem gyári?! 😄
Mit vettél amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!