Mit tegyek a kipufogóra hogy hangosabb legyen a 4 ütemű motorom?
Figyelt kérdés
Mit lehet csinálni a kipufogó tuningon kívűl?2018. okt. 12. 20:20
1/14 anonim válasza:
cseréld ki a hangtompitót egy méretes tölcsérre
2/14 anonim válasza:
Semmit, mivel minél halkabb, annál jobb. Hallottál már arról, hogy zajszennyezés?
3/14 anonim válasza:
Kettes, hülyeséget beszélsz, minél hangosabb annál jobb, mert a birka Suzuki Swiftes öregasszony meg fogja hallani ha pl. lámpánál előre megy az autók között. (Ezzel nem az idős sofőröket és a Suzukisokat bántom.)
4/14 anonim válasza:
Mivel én szärok a zajszennyezésre rádobtam egy nyitott Dominator dobot a CBR600-asomra,dorombol úgy ahogy kell.
5/14 anonim válasza:
Pont az lenne a cél, hogy minél inkább elnémuljon..
6/14 anonim válasza:
Fúrj rá pár lyukat 10-es fúróval.
Amúgy miért jó a hangosabb motor? Én is motorozom, de én nagyon szeretem a gyári kipufogóval a motorom hangját.
7/14 A kérdező kommentje:
Szeretem a hang erejét hogyan kell durrogtatni ? :)
2018. okt. 12. 22:06
8/14 anonim válasza:
Úgy kell durrogtatni, hogy leveszed a gyújtást, húzol egy nagy gázt, és visszateszed a gyújtást.
Én nem szeretem a hangos motorokat, de a legjobb kifejezés inkább az, hogy utálom. Az utcánkban is szokott motorozni egy suttyó egy 50 ccm-es motorral, amin nincs semmi hangtompítás, de már múltkor úgy volt, hogy kimegyek, és egy kapával lecsapom a motorról. Hidd el, hogy tényleg nincs semmi értelme. Lehet szép hangja egy halk motornak is. Ha meg nagyobb köbcentis, alapból jó hangja van a legtöbbnek gyári kipufogóval is.
9/14 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy a fél környék utálni fog érte...
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat nem szeretnék zavarni másokat a hangjával kitolom a motort a közeli földút elejétől beljebb és ott indítom be attól eltekintve hogy határba megyek nem száguldok és az útra figyelek :)
2018. okt. 13. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!