Ti raknátok egy első generációs fiat puntoba egy 115 000 forintos zene berendezést a kocsiba?
mint ha az sok lenne.
nekem fiat bravoba 240ért vettem anno,70ezer volt csak a magassugárzó egymaga.
100a fejegység.
teljes rendszer kb 500 volt aminek főbb részei használtan vásároltak voltak. újonnan kb 800 lett volna minden.
hogy a kocsi értéke az ennek a töredéke?
kit izgat?
első autóm volt,elszórakoztam vele,megtanultam normálisan közlekedni és kész.
az autóhifi nem függ össze teljesen a kocsival,tehát nyugodtan lehet rá külön tekinteni.
ha tönkre megy az autó akkor a hifit kiszeded belőle és költözik át majd a következő kocsidba.
igaz én abba hagytam a bravo után.
a mostani kocsimat sajnáltam már szétcincálni,meg bonyolultabb is lett volna a can bus rendszer miatt,na meg jól jött a hifi ára az autóvásárláskor.
de 115 az nagyon kis összeg ha autóhifiről beszélünk szóval ez szerintem ne zavarjon,nem egy sokkal jobb kocsi árát költöd hifire hogy ez elgondolkodtató legyen megéri e.
Munkával együtt ez egy elég low budget rendszer lehet, annak minden hátrányával, szóval nem. Leginkább azért, mert (ha csak nem bontott jó minőségű cuccok) a nagy beruházás ellenére sem kapsz majd minőséget.
Másrészről egy alap egyes Punto minden csak élvezetes közlekedési eszköz. Inkább vennék egy 2-es HGT-t minimum aztán majd abba mehet zene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!