Első autónak, női tulajnak ez milyen lenne?
nissan Juke
vagy
fiat 500?
a lányomnak keressük az első autóját, az a lényeg, hogy ne fogyasszon sokat.. alapbol fiat 500 lett volna a terv de mivel az anyjaként régóta szemezgetek a juke-al és neki is nagyon tetszik ezért talán kompromisszummal vennénk a drágábbat.
Nekem most suzuki ignisem van, lassan 10 éve de már belefér a drágább kocsi is a keretbe, ezt eladnánk.
Egyik se. Erős kasznis kocsit válassz, mert ha belemennek, nem minegy hogy ki fog tudni szállni belőle, vagy ott marad.
Golf.
A fiat 500 rendre az egyik legmegbízhatatlanabb autók listájának vezetője. Ergo egy sz@r.Rengeteg a probléma vele, én nem azt választanám az biztos.
Kia, Suzuki, Honda, Toyota én ezekből mazsoláznék.
Tudom, hogy jó ötlet a Prius, olvasgattam itt és hát megszerettem, én most Priusra gyűjtök. :) [link]
Ne is hallgass a többiekre, nem fogja összetörni, sőt élvezni fogja mindenki azt a kényelmet, biztonságot és a kevés fogyasztás sőt a zöld rendszámot is ( nem, nem lehet busz sávba menni vele ) én is voltam kezdő meg még vagyok is, önhibámból soha nem lesz balesetem, ezt alá is írom, sőt ( mondjuk arra nem fogadok, ) de egy kezdő sem azzal kezdni, hogy szétzúzza a járgányát. vannak a heves vérmérsékletű bulizós récörök, azok igen, de ha az anyukában felvetődik a gondoltat, hogy 4 millió körül venne autót a leányzójának akkor az az anyuka ismeri a lányát és tudja, hogy nem nem récör meg nem jampizgat.
Miert nem a gyerek valaszt ha az ove lesz ? En meg honda civicet vennek 1.8as motorral szigoruan. Prius kevesebbet eszik de dragabb de meg az elgobdolkodtato mert automata.
Ez a ketto, jo valasztas. A juke soha nem fog keveset enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!