Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak, női tulajnak ez...

Első autónak, női tulajnak ez milyen lenne?

Figyelt kérdés

[link]

nissan Juke

vagy

[link]

fiat 500?

a lányomnak keressük az első autóját, az a lényeg, hogy ne fogyasszon sokat.. alapbol fiat 500 lett volna a terv de mivel az anyjaként régóta szemezgetek a juke-al és neki is nagyon tetszik ezért talán kompromisszummal vennénk a drágábbat.

Nekem most suzuki ignisem van, lassan 10 éve de már belefér a drágább kocsi is a keretbe, ezt eladnánk.

2018. júl. 14. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom miért törölték az Ignises válaszom. Minek 4 millióért autót venni, ha vezetni sem tud?
2018. júl. 14. 21:55
 12/17 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az eddigi válaszokat, sokan segítettetek.

Felnőtt lányom van, 21 éves, dolgozik és egy fiat 500-ra valót már megkeresett magának, a juke vagy nagyobb összegbe kerülő autók közös használattal lennének mivel mig nem végzi el az egyetemet, ami még legalább 4 év itthon lakik.

2018. júl. 14. 22:32
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Én azt mondom jobb az olcsóbb, de saját. De ti tudjátok.
2018. júl. 14. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:
En a priusrol nagyon jokat olvastam. Alacsonyak a szervizkoltsegei.
2018. júl. 14. 23:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Vegyél neki az Mazda Rx8at
2018. júl. 15. 01:06
 16/17 Ayxcvb válasza:

Miért nem fog soha keveset enni???A legtöbben 1.5dCi van ami olyan sokat eszik tényleg.(6l)

2018. júl. 18. 22:05
 17/17 anonim válasza:

Nekem egy Toyota Yarisom van, nagyon szeretem, csak ajánlani tudom! Igaz, ti újabbakat néztetek, az enyém egy 2004-es, 1,3-as benzines, 6 liter körül fogyaszt, de lejjebb is lehet vinni, ráadásul még megy is.

De Yarisból is van újabb, használhatóbb, mint egy Fiat 500, és kevesebbet fogyaszt, mint a turbós Nissan Juke (amiben egyébként Renault motor van - nem azért mert rossz lenne ennyi km-rel, csak infó).

Nézzétek meg, elég nagy a kínálat a keretetekből adódóan, hibridet is lehet kapni, azok 3M Ft-tól indulnak, a Nissan áráért majdnem új van. Ha jó a sima benzines is, akkor ennél kevesebbért is találhattok, mindegyik évjáratból vannak szép példányok.

Egyébként ha a takarékosság fontos, és az is, hogy külön autótok legyen, akkor még szóba jöhet a Peugeot 107/Citroën C1/Toyota Aygo. Ugyanaz a három autó, mindegyikben az ezres Toyota motor van; 4,5-5 liter környékén fogyaszt, 6 fölé sose megy. Megbízhatóak, van belőlük 5 ajtós, fiatal, és kb 1,2M Ft-ért már egész jók vannak.

Remélem tudtam segíteni!

2018. júl. 19. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!