Első autónak, női tulajnak ez milyen lenne?
nissan Juke
vagy
fiat 500?
a lányomnak keressük az első autóját, az a lényeg, hogy ne fogyasszon sokat.. alapbol fiat 500 lett volna a terv de mivel az anyjaként régóta szemezgetek a juke-al és neki is nagyon tetszik ezért talán kompromisszummal vennénk a drágábbat.
Nekem most suzuki ignisem van, lassan 10 éve de már belefér a drágább kocsi is a keretbe, ezt eladnánk.
köszönöm szépen az eddigi válaszokat, sokan segítettetek.
Felnőtt lányom van, 21 éves, dolgozik és egy fiat 500-ra valót már megkeresett magának, a juke vagy nagyobb összegbe kerülő autók közös használattal lennének mivel mig nem végzi el az egyetemet, ami még legalább 4 év itthon lakik.
Miért nem fog soha keveset enni???A legtöbben 1.5dCi van ami olyan sokat eszik tényleg.(6l)
Nekem egy Toyota Yarisom van, nagyon szeretem, csak ajánlani tudom! Igaz, ti újabbakat néztetek, az enyém egy 2004-es, 1,3-as benzines, 6 liter körül fogyaszt, de lejjebb is lehet vinni, ráadásul még megy is.
De Yarisból is van újabb, használhatóbb, mint egy Fiat 500, és kevesebbet fogyaszt, mint a turbós Nissan Juke (amiben egyébként Renault motor van - nem azért mert rossz lenne ennyi km-rel, csak infó).
Nézzétek meg, elég nagy a kínálat a keretetekből adódóan, hibridet is lehet kapni, azok 3M Ft-tól indulnak, a Nissan áráért majdnem új van. Ha jó a sima benzines is, akkor ennél kevesebbért is találhattok, mindegyik évjáratból vannak szép példányok.
Egyébként ha a takarékosság fontos, és az is, hogy külön autótok legyen, akkor még szóba jöhet a Peugeot 107/Citroën C1/Toyota Aygo. Ugyanaz a három autó, mindegyikben az ezres Toyota motor van; 4,5-5 liter környékén fogyaszt, 6 fölé sose megy. Megbízhatóak, van belőlük 5 ajtós, fiatal, és kb 1,2M Ft-ért már egész jók vannak.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!