A traktoromba beleönthetek étolajat?
Ha igen akkor milyen %-ban?
50:50% ?
Azért ezen nevettem
első válaszoló felhívja a figyelmet arra, hogy ez adócsalás, 44% az aránya
második válaszoló közli hogy szarni az adócsalásra, öntsd csak bele nyugodtan, 83% az aránya
Magyarország, én így szeretlek :DDDDDDDDDDDDDD
Ez a beszéd!-)
Kit érdekel a csalás!
A politikusok nem ennyit csalnak!D
Jah, a rendőrautó próbáljon meg utánnad jönni a térdig érő sárban kint a szántóföldön XD
Komolyra fordítva a szót, ha nem mész vele el másik városba/faluba/községbe, akkor nem gond. Viszont ha elmész vele másik városba/faluba/községbe, akkor meggondolnám a dolgot, mert esetleg leint a rendőr, megállsz, és helyből érzi a sültkrumpli szagot.
Nem szoktam menni más faluba traktorral, csak a kert alján közlekedek, de ha még is muszáj mennem, van földi út ami összeköti a 2 községet.
Köszi a válaszokat!-)
Haverom Simson Schwalbéval otthagyta a zsarukat.. xD
Lement a földútra, a sünök Octaciája meg elakadt, aztán a zsaruk ott rugdosták a kocsit :DD
Öntsd bele nyugodtan 50-50-ben
ismerősöm a lidlbe veszi az étolajat..azt teszi bele...tökéletesen megy
apám is kipróbálta volna kisteherautóba..csak félt h a rendőrök mintát vesznek(havertól vettek már)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!