Akik illegális utcai versenyezek azok milyen fokozatba rakják a váltott amikor indul az autó?
Figyelt kérdés
Sose értetem hogy sikerül nekik kilőni az autót.Hogy szokták hogy pörgetik a motort és közbe nagyobb fokozatba kapcsolnak vagy pedig egyszerűen gyors a kezük és gyorsan váltanak ?2018. okt. 7. 12:02
1/5 anonim válasza:
1-esbe. Ott van a legnagyobb nyomaték vagyis a legnagyobb gyorsulás.
4/5 anonim válasza:
Én 5-ösbe teszem, legyen valami esélye a többieknek is.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy kiket kell alázni, ha pdtdi-t akkor általában gázfröccsel kezdek majd 1 tiltásig a kettest is tiltásig. Ha jtd t csicskítok akkor más a szisztéma. Mondjuk én profi vagyok a telepen tanultam még. Verhetetlen vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!