Szerintetek mehetek szupersport motorral túrára?
Hú hát azt kell mondjam 3 millió forint még autóvásárlás tekintetében is sok pénz, lehetőségek tárháza.
Ha egy "tapasztalt" gyorsaságisra hallgatsz, ennyi pénzt jobban és okosabban is el lehet költeni, kezdve azzal hogy kezdő vagy, jogsidat nem írtad hogy milyen mert annak fejében lehet ajánlani néhány gépet, jobbnak látnám ha használt motorok között nézelődnél úgy 1-1,4M ft között
Ha keményen spóroltál, ami felől nincs is kétségem, akkor a maradék pénzt rakd el, mert gondolom szeretnél idővel nagyobb motort is.
A ruhákat aszerint válaszd/vedd amire szükséged van, nekem van egy bőrdzsekim, kesztyűm, sportcsizmám, és a sisak.
Városban sisakon kívül nem használom a többit(kis sebesség, nincs akkora rizikó) szerpentinre felveszek mindent, van aki kifogásolja a farmer nadrágot is, nekem elég.
Én se ekkora motort vennék ennyiért, de a te pénzed, te döntésed, ugye. Az új motornak is megvannak az előnyei, nekem egy alig használt volt a tökéletes, de van, aki maradéktalanul boldog egy erősen használttal, ami azért elég jó ahhoz, hogy még sok év legyen benne.
Persze, hogy mehetsz túrára, miért ne? Ha már sokat költesz motorra, számomra evidens, hogy túrázol és szerpentinezel is, az poén. Nekem kisebb motorom van, többnapos túrákra is mentem vele, persze nem a legelején, előbb bele kellett jönnöm, de jövő nyárig azért még van idő s a totál kezdő nálam csak jobb lehetsz.
"igazából nehezen találok még egy ilyen jó motort a2-es kategóriában"
Ezalatt mit értesz?
Szerintem egy MT-07-nek a 35kw-os verziója jobb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!