Golf4-et milyen motorral vegyek?
Figyelt kérdés
Évi 15000km-et megyek,ami 70%-ban városon kívüli főút,30%-ban város.1,6 16v benzin vagy 1,9td dízel? Annyira nem vagyok dízelpárti,de sokan istenítik ezeket a dízeleket. Szerintem amennyivel kevesebbet fogyaszt annyival szerízigényesebb is. És szerintem ezekbe a 15-20éves autókba általában a benzinesekbe kevesebb km van(óraállástól független). Mi a véleményetek?2018. szept. 15. 06:06
1/7 crudy válasza:
Szerintem ne vegyel golfot. Az 1.9 tdi tenyleg egy nagyon jo motor volt de mar reg nem lattam 1.9 tdi-t jo allapotban. Utik verik oket es az orajuk mar atfordult. Ha talalnek vr5ot en azt vennem.
2/7 Beviz Elek válasza:
A dízelekben tényleg több km van, de ha odafigyelnek a motorra, akkor kényelmesen elmegy 600+e km-t.
Az mindegy hogy évi mennyi km, inkább az a fontos hogy indításonként milyen messzire mész.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk a VW-féle 1.6-os motorok szerintem szervizigényesebbek mint az 1.9tdi-k.
5/7 anonim válasza:
Én nem vennék már ilyen autót. Öreg, a hülyegyerekek miatt széthajtott, rondán öregedő belsős, rozsdàs romhalmaz a 99%.
6/7 anonim válasza:
Akkor milyen kocsit ajánlasz utolsó válaszoló???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!