Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota BMW motorral?

Toyota BMW motorral?

Figyelt kérdés
Avensist nézegetek, 4 évest kb. Meglepődve olvasom, hogy ezekbe már BMW dízel motor kerül. Kicsit lehangolt. Aztán lehet alaptalan a félelmem.
2018. szept. 21. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert a Toyota dizel motorjai aztán szörnyen jó konstrukciók voltak :D
2018. szept. 21. 22:19
 2/7 A kérdező kommentje:
1.4 dízel ami pl a Corolla E12-ben is van azok állítólag megbízhatóak, a D cat 2.2-esről viszont hallottam rosszat.
2018. szept. 21. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Toyota dízel örök élet plusz 1 nap. A régiek legalábbis ilyenek voltak. Bmw dízel viszont híresen szar. Az újak meg pláne. Én nem venném meg.
2018. szept. 22. 00:42
 4/7 anonim ***** válasza:
15 éves avensisom van dízel d4d motorral. Még soha nem volt semmi baja a motornak.
2018. szept. 22. 07:39
 5/7 Beviz Elek ***** válasza:
A T220-ban lévő 2.0 d4d is hihetetlenül jó motor.
2018. szept. 22. 08:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval akkor a Toyota leállitotta a tökéletes dizelek fejlesztését és gyártását és inkább a BMWtől vesz hulladék motorokat. Ez egy teljesen normális és érthető döntés a világ egyik legjobb autógyártójától, valszeg én is ezt csináltam volna :D
2018. szept. 22. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól mert egykoron jó volt, nem fogják a 20 éves dízelt mai autóba belerakni. Merci szívódízel is örök élet, ma már mégse gyártják. Suzuki is az olaszoktól vett dízelt... biztos mert az olyan kva jó. Nyilván így éri meg a toyotának is.
2018. szept. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!