Autósok! Ti nem szoktatok egymásnak dudálni?
Figyelt kérdés
Ha pl egy teljesen ugyanolyan autóval összetalálkoztok, aminek a színe is teljesen ugyanaz, akkor ti nem szoktatok villantani, inteni, dudálni egyet? Én szinte mindig.2018. okt. 2. 18:30
1/13 A kérdező kommentje:
Toyota Corolla E11 liftback
2018. okt. 2. 18:31
3/13 anonim válasza:
Höhö, van egy fehér Opelem. Most próbáld elképzelni... :D
4/13 anonim válasza:
Én szoktam, bár nekem olyan autóm van amiből nem szaladgál sok, úgyhogy élmény, ha találkozol egy ugyanolyannal. Anyám a standard Volkswagen-jével pl nem hiszem hogy integet, naponta szembe jön 4 ugyanolyan, 10 majdnem ugyanolyan, és 30 hasonló.
5/13 A kérdező kommentje:
Ez a Corolla se olyan gyakori, legalábbis itt ebben a kivitelben, színben.
2018. okt. 2. 19:18
6/13 anonim válasza:
Én általában mellé szoktam parkolni,ha évente egyszer találkozom közbe a tulajjal, akkor odaszolok hogy jó vas teccik.
7/13 anonim válasza:
Az Alfások szoktak inteni, villantani egymásnak, ez biztos. Dudálni ne szokjál, mert tilos.
8/13 anonim válasza:
Még nem jött szembe velem ilyen.
Amikor meg a piros swiftem volt, vicces lett volna minden swiftre dudálni meg villogni.
Amúgy meg tiltja a kresz, hogy csak úgy dudálgass...
9/13 anonim válasza:
7: persze intenek az alfások, mert így gratulálnak, hogy épp nem áll szervízben a kocsi :))
10/13 anonim válasza:
Nekem nagyon regi autom van, a legtobb tarsa mar reg a bontoban van. Ha neha latok is egyet akkor sem ugyan ilyen szinut.
Ha megis ugyan ilyen szinut latnek akkor meg ketlem hogy ugyan ott lennenek rajta a rozsdafoltok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!