Vezérműtengely lopásnak mik a jelei?
Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 16:35
1/7 anonim válasza:
Hogy minek kérlek alássan??
Valaki gyaníthatóan kilopta az autódból a vezérműtengelyt?
2/7 anonim válasza:
Kopás lenne az, csak a kl betűk egymás mellett vannak. De sokmindent a fene nagy ésszel rendekező telefonok felülírnak. 😃
3/7 A kérdező kommentje:
Kopás bocs... :D
2018. szept. 30. 17:02
4/7 anonim válasza:
Ha leveszed a szelepfedelet és a vezérműtengelynek csak a hűlt helyét találod, akkor vélhetően ellopta a veztengely maffia.
Ha meg elkopik, akkor a motor gyári teljesítménye fokozatosan csökken. Lehet hogy észre sem veszed, mert hozzászoksz, ahogy szépen gyengül a motor.
5/7 JulesTS válasza:
Nekem az egyik kipufogó szelep bütykéből hiányzott 3mm: [link]
Pittinges volt a hidrotőke teteje, az csiszolta le a tengelyt.
Teljesítményben nem lehetett érezni csökkenést, egyenletesen járt, nem csattogott. Vezérlés cserekor vettem észre...
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi! Nekem ilyen kelepelő hangja van az autónak (sztem 90% h hidrotőke)de mondták h hidrotőke+ vezérműtengely kopás. Amit kizarnék mert a szerelőm (meg több szerint is akiket kerdeztem) annak meleg motornál is lenne hangja.Ennek meg csak hidegnel van. 10 km után kb abba hagyja.Valamint 10 ezerrel ez előtt volt vezérlés csere,ott gondolom látta volna a szerelőm. Most lesz megint olajcsere.Érdemes egy hidrotőke tisztító adalékot hozzáadni?
2018. okt. 1. 10:35
7/7 anonim válasza:
"Vezérműtengely lopásnak mik a jelei?"
Az, hogy nem találod sehol az autó egészét se :D Külön nem szokták lopni, csak egybe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!