Hogyan kerülhettem volna el a tragédiát?
Iszonyat rossz volt ezt olvasni. Főként az első mondat miatt. Tükrözi azt az önváddal teli érzést, ami bár érthetően, de ok nélkül mar téged.
Ez az, amire sem felkészülni nem lehet, sem okosat mondani rá, ha bekövetkezett.
Nem vagy vétkes és nem, nem ölted meg!
Ez az első, amit próbálj meg elhinni és elfogadni!
Nem tudtál volna mit tenni! Te sem, más sem! A vonatvezetők élhetnek át hasonlót. Lehet ugyan erre mindenféle képzést tartani, de ténylegesen felkészülni rá lelkileg...eh...kizárt!
Sok erőt kívánok ennek a tragédiának a feldolgozásához! bármilyen empatikus vagyok, nem hiszem, hogy kìvülállóként át lehet érezni egy ilyen pokolnak akár a töredékét is.
Halványulni fog az emlék, de el sosem fog múlni, felesleges is volna ezzel biztatni. Csak azt tudom újra és újra ismételni, hogy nem tehetsz róla, nem lehetett elkerülni ezt a tragédiát! Senki sem tudta volna elkerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!