Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire dinamikus egy 1150...

Mennyire dinamikus egy 1150 kilós 90lovas autó?

Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 19:58
 1/7 anonim válasza:
0%
Mint a 85 éves nagymamám.
2018. szept. 25. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mihez képest? Nekem van egy 1.4 - es Civic - em, az kb. ilyen. Elvisz A - ból B - be, a pályán tudja a 150 - et tartani. Van mellette egy új 1.5 turbó Civic is, az 182 lovas, hát van különbség. A jót könnyű megszokni. Attól függ milyen kocsiból ülsz át.
2018. szept. 25. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz versenygép, inkább átlagos. Előzni nem minden esetben kell vele.
2018. szept. 25. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, én pl egy 90 lovas, 1300 kilós TDCI Ford Focussal jártam sokat, és nagyon kellemesen vezethető. Igaz, ez egy nyomatékos motor, de emelkedőn se lassult vissza, illetve autópályatempó sem jelentett semmilyen gondot neki. Gyorsulásnál nem szakította le a fejem, de előzni is lehetett nyugodtan vele ésszel.
2018. szept. 25. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Dízel? Benzin? Kis ccm? Nagy ccm?

Ebből a két adatból kiindulva kicsit nehéz mérlegelni, esetleg ha oda lenne írva hogy hol adja le ezt a 90lovat, illetve e mellé mekkora nyomatékot ad le, könnyebb lenne válaszolni.

2018. szept. 25. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Pusztán ezek alapján átlagos vezetésre elég, egyébként versenyezni nem igazán kell vele.
2018. szept. 25. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Mint egy döglött lajhár... közlekedni lehet vele, de a tűzijátékot felejtsd el
2018. szept. 27. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!