Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használ autóból lehet kifogni...

Használ autóból lehet kifogni jót vagy esélytelen?

Figyelt kérdés
Annyira elbizonytalanodtam vajon melyiket tekerhették vissza vajon melyiket hajtották szét vajon melyik rozsdásodik vajon melyiknek kell mikor egy nagy szerviz , mit hazudik az eladó ami nem is igaz és költséges lesz nagyon nekem. Már azon vagyok inkább egy új autót , mert egyszerűen nem bízok senkibe akit nem ismerek
2018. szept. 24. 16:11
 1/9 A kérdező kommentje:
*Használt elnézést elírásért.
2018. szept. 24. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha van pénzed újra akkor vegyél olyat, ha mellé fogsz akkor az elején még garanciába csinálják
2018. szept. 24. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Használt autót nem internetes képeket nézegetve kell választani, el kell menni, megnézni,átvizsgálni, hozzáértő olyankor sok fontos információt tudhat meg.

Abban is van különbség, hogy néhány éves itthon forgalomban helyezett az autó, vagy kintről behozott, tizenéves csoda...

2018. szept. 24. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Ki lehet fogni.

Apám és én is használt autót vettünk garanciával. Az övével semmi gond nem volt, az enyémben klímakompresszort és vezérlést kellett cserélni, utóbbit jóval a csereperiódus előtt. Mindkét csere oka jól ismert volt a márkaszervízben, tehát mondhatni gyári hiba. Mai napig (előbbi 10 éve, utóbbi 2 éve gondtalanul megy).

2018. szept. 24. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán ismerek olyat, aki új autót vett volna, ettől függetlenül az ismerőseim nagy részének nincs komoly gondja az autójával.
2018. szept. 24. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:

A visszatekerést sz. le, ha jó állapotban van az autó, akkor tökmindegy hány kilométer van benne. Azért szokták visszatekerni, mert kevesebb km-rel többért el lehet adni. Igen, ilyen értelemben átb. vele, de ha szét van hullva az autó, akkor eleve meg sem veszed vagy úgyis lealkudod.

Más: Vásárlás előtt nézd át alaposan az autót és legyen ott egy autószerelő is, aki tud véleményt adni a műszaki állapotáról. Ha jónak néz ki, de még nem vagy 100%-ig biztos benne, akkor inkább foglalózd le, ne hirtelenjében dönts a vételről.

2018. szept. 24. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Az előző autómat használtan vettem. Beletoltam 6 év alatt 140.000km-t és soha semmi probléma nem volt vele a kopó lakatrészek cseréjén kívül. Rozsdásodni se rozsdásodott sehol.

Viszont abszolút megértelek. A használt autó vásárlása mindig lutri. Attól, hogy kifogtam egy jót, nem biztos, hogy a következővel is így járnék. Van olyan dolog egy autón, ami szemrevételezéssel nem látszik, hiába hatalmas szakértő is valaki. Így pont ezekért amit felsoroltál a mostani autómat már újonnan vettem.

2018. szept. 24. 18:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Kiváncsiságból megkérdezhetem milyet?
2018. szept. 25. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Vettem használtat 3 forintért, beletoltam a föld hold távolságot oda vissza, soha nem romlott el. Báró Münchausen vagyok.
2018. szept. 27. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!