Hun Gaby kérdése:
Vettem egy használt autót, félbőr ülésekkel, és kissé kellemetlen a szaga. Mivel tudnám "szagtalanítani", illatosítani? Nem vidd el kárpittisztításra válaszokat kérek!
Figyelt kérdés
2018. szept. 22. 20:43
1/6 anonim válasza:
leöntöd valami parfümmel, esetleg veszel az autóba minimum 5 db autóillatosítót, ami elnyomja a szagot...ezek az alternatívák vannak, ha kárpittisztításra nem vinnéd.
2/6 anonim válasza:
Szagtalanítani házilag esélytelen, illatosítással meg csak még büdösebbet csinálsz benne szvsz. Ha zavar a szag, akkor nem kellett volna megvenni, ennyit tudok mondani.
3/6 anonim válasza:
Biztos, hogy az ülésnek van rossz szaga?
Házilag szerintem annyit tudsz tenni, hogy a bőrös (műbőr?) részt bőrápolóval áttörlöd. A kárpitot vagy kárpittisztítóval, vagy Wanish szőnyegtisztítóval (nekem ez vált be) szivaccsal jó habosan áttörlöd. (Ne tocsogjon az ülés, épp hogy benedvesíted!) Jó ezt nyáron melegben csinálni, mert akkor hamar megszárad. Hagyod megszáradni, majd átporszívózod.
Szerintem kb ennyit tudsz tenni. Ha ténylegesen az ülésből jön a szag és pl belehugyoztak, vagy leöntötték tejjel, akkor továbbra is büdös lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a 3. választ, annyira nem vészes, talán dohányszag lehet. A tetőkárpitot mivel tisztítsam?
2018. szept. 23. 18:06
5/6 anonim válasza:
Pl Sonaxnak van autóbelső tisztítója. Ezzel megpróbálhatod, elvileg direkt erre találták ki. Vagy azt is Waish-es vizes szivaccsal finoman áttörlöd.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, így fogom csinálni!
2018. szept. 23. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!