Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen új vagy néhány éves...

Milyen új vagy néhány éves autót ajánlanátok ez esetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autóvásárlás előtt állok, ez lenne a második autóm. Jelenleg egy 2004-es Fiat Punto Classic tulajdonosa vagyok, osztrákoktól behozott, 1,2-es benzines. Amióta megvettük használt autóként, azóta csak a gondok voltak vele, így a tavalyi vásárlás után úgy döntöttünk, hogy el kellene adnunk.

Alapvetően városi és néhányszor nagyobb távolsági használatra kell az autó.

Keret: 1,3-1,5 millió, néhány éves vagy új autó

1,4-es motor, min. 70 LE, szervokormány, klíma, ABS, csomagtartó 350-400 liter.

Több éves használtnak kinézett típus: Opel Astra G 1.4 Twinport 2005

Tudnátok új vagy néhány éves autókból ajánlani párat, vagy más használt típust?

Előre is köszi! 27/N

2018. szept. 17. 13:04
 1/8 D. Brasco ***** válasza:
Szabad tudni hogy mik ezek az allando gondok a puntoval?
2018. szept. 17. 13:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Elektronika, állandó kopó alkatrészek, erős rozsdásodás, ami a megvételkor nem látszódott még, de mindig akad valami.
2018. szept. 17. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ennyiből se újat, se néhány éves autót nem lehet venni. Az Astra jó választás, de némelyik motorkóddal előszeretettel eszi az olajat. Esetleg szóba jöhetne még Mondeo, Fabia, vagy valami japán, pl Honda.
2018. szept. 17. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:

néhány éves autók 3 misinél kezdődnek

az újak 4 felett.

2018. szept. 17. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Keret: 1,3-1,5 millió, néhány éves vagy új autó

ennyi pénzért nem, hogy új de néhány éves autó sincs. Ez inkább a ~ 8-10 éves árkategória...

2018. szept. 17. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Dacia Sandero, kicsi, újan is olcsó, városba ideális. Persze a másfélbe nem fér bele, de nem kell sokat gyűjteni hozzá, nézz belőle használtakat, akár a márkakereskedésekben is.
2018. szept. 17. 14:43
 7/8 anonim válasza:

Használtautón van 2016-os olyan Dacia Logan ami alig futott, 1.3 millióért.

Ez 73 LE-s verda...

Szerintem teljesen oké.

Vagy ha a csomagtartó nem létfontosságú, akkor 2015-ös Suzuki Alto 68 LE, 1.5 milla.

Ennyiért szrerintem korrekt városi kisautó.

Szóval vannak lehetőségek, csak lehet sokkal jobb kategóriát tudsz vásárolni egy régebbi autóból.

Esetleg még tedd el a pénzt, rakj még félre valamennyit és talán kifogsz egy korrekt 2014-es fabiát nem sokkal többért mint a jelenlegi kereted...

2018. szept. 17. 15:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek, nem most azonnal vásárolnék, néhány hónap múlva, de eléggé elbizonytalanodtam a típusokat illetően. Ismerősöknél is körbekérdeztem, mindenki mást mond. :DDD Kezdve a kéretlen jótanácsokkal, totalcar és vezess.hu oldalakat olvasgatom még.
2018. szept. 17. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!