Van egy audi a6 3. 0 tdi quattro allroadom 2007 évjáratu csak menet közben a motra megállt mármint d . MI LEHET A BAJA?
Ennyiért két komplett autót vehetsz üzemképes ,elfogadható állapotban.Ez így GTK.Én azzal kezdenék,hogy elhoznám az autót és néznék egy jó szerelőt,érdeklődnék és ő csináljon egy állapot felmérést.Kiváló szerelőket lehet találni fele rezsivel.Ez után körbe telefonálnám a bontókat típus azonos motorért,ha a régi kuka.A hengerfejről is egy vizsgálat és vélemény hátha az menthető,ha nem akkor az is.Ha a bontott motort még ha generálozni is kellene,akkor is egy milla ha lenne mindennel,de ez is sok talán,mert a régi motor segédberendezései még nagy valószínűséggel elfogadható állapotúak.Át kell pakolni őket.A bontott motort és alaposan átnézném beépítése előtt,ha kellene ki is fűzném és úgy venném szemügyre és talán egy friss gyűrűzést legalább kapna,ha kell neki.
Én biztosan nem fogadnám el az Audi szerviz ajánlatát,mert nézzenek mást hülyének egy GTK-ás árajánlattal.Már csak ezért is hagynám őket.
Ez után már csak át kell íratni a motorszámot.
Van más lehetőség is ,az pedig a végleges kivonás,de biztosan nem új motor.
Én átgondolnám alaposan.
Végig olvasva ezt a kusza hablatyolást, nekem egy kicsit "déja vu" érzésem támadt.
Konkrétan eszembe jutott a Vágó István: a fele sem igaz című műsora.
Röviden: ez az audis sztori, egy orbitális kamu. :D
HIBAKÓD???
Azt mondod ez egy annyira drága "prémijumótó", hogy ennél még a hiba is külön kódolva van?
Aztaaaa, hova fejlődik a tekknika! :D
Nem tudom basszus hogy mi a k.... baja pedig mentem vele picit gyorsítottam volt egy kis ugraszto amúgy és. D Ben mentem vele , ja és miért kamuznék?) nem gyul semmire Nem akar reagálni
! .Csak egy relle és a motor blokkolva van mert próbálták fordítani és semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!