Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford fiesta 1.4 tdci 2007...

Ford fiesta 1.4 tdci 2007 évjáratú ki írja menet közben: "please check owners guide engine system fault" és elveszi a gázt is. Miért?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert hibát érzékel a motormenedzsment vidd szervízbe és kiolvassák a hibakódot. a tdci motorok jó kis költséges szerkezetek
2011. febr. 4. 17:42
 2/9 A kérdező kommentje:

megtörtént igaz nem szakszervizbe de ugyanaz a hibakód olvasóval 2 hibát is hozott

-izzítási kör, izzítógyergyák

-fékpedál jel értelmezhetetlen

a féklámpakapcsoló jól működik van féklámpám is

hidegben kicsit nehezen indul elsőre,de ha nagyon hideg van izzít kb(-4).Menet közben megjelenik majd eltünik az üzenet a kijelzőn és megy az auto mintha semmise történt volna.MI a baja

2011. febr. 4. 19:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor tudod a hibák okát mit akarsz akkor megkérdeni?
2011. febr. 4. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem lennék a helyedben...

Ha izzítógyertyát kell cserélni, darabja kb. 50ezer.

Mind a 4-et kell akkor cserélni, az 200ezer foront

2011. febr. 4. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
*forint
2011. febr. 4. 20:41
 6/9 A kérdező kommentje:
ha rossz lenne az izzítógyertya akkor nem izzítana vagy nem aludna ki az izzítójel pl.-10 fokban egy leizzítás és indul,könnyebben mint 0 fokban,és akkor semmit nem irt ki a kijelzőn,és a gázt attol nem kéne elvennie.Nézte már elektromos is,de.Mi lehet a baja????
2011. febr. 4. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

20.40 vagyok.

Ha nem jó az izzítógyertya, akkor is izzít, de nem megfelelően. Vidd el szerelőhöz, más megoldás nincs.

2011. febr. 5. 22:23
 8/9 darkbatka válasza:

szia..

nekem is van egy 2007 tdci fiestám, nálam tavaly nyáron jelentkezett először ez a hiba. hajtáslánc hibáját jelző kontrollámpa villogott.. nem tudtam mit is jelent, úgyhogy irány az első szervíz ahol megnézettem.. nekem is ugyanezeket a hibákat mondták, izzítás probléma és féklámpa kapcsoló..

a srác korrekt volt és felvilágosított hogy nincs nagy baj mert valószínű hogy csak az egyik féklámpa kapcsoló zárlatos ami a számítógéppel kommunikál és folyamatosan azt jelzi hogy fékezel és így beindítja a védelmi mechanizmust hogy védje a motort, ezért nem engedi hogy pörögjön a motor. hogy tiszta legyen a kép a pedálnál két kapcsoló van ez ami a számítógéppel van kapcsolatban és a másik ami a lámpát működteti..a kapcsoló ára a ford szervizben 2900 ft. ennek cseréjével megoldódott a probléma.. remélem tudtam segíteni

2011. márc. 5. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
( bárdiban 4-10 ezer ft közt van izzitógyertya, bosch 10 000ft)
2012. máj. 9. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!