Ford fiesta 1.4 tdci 2007 évjáratú ki írja menet közben: "please check owners guide engine system fault" és elveszi a gázt is. Miért?
megtörtént igaz nem szakszervizbe de ugyanaz a hibakód olvasóval 2 hibát is hozott
-izzítási kör, izzítógyergyák
-fékpedál jel értelmezhetetlen
a féklámpakapcsoló jól működik van féklámpám is
hidegben kicsit nehezen indul elsőre,de ha nagyon hideg van izzít kb(-4).Menet közben megjelenik majd eltünik az üzenet a kijelzőn és megy az auto mintha semmise történt volna.MI a baja
Nem lennék a helyedben...
Ha izzítógyertyát kell cserélni, darabja kb. 50ezer.
Mind a 4-et kell akkor cserélni, az 200ezer foront
20.40 vagyok.
Ha nem jó az izzítógyertya, akkor is izzít, de nem megfelelően. Vidd el szerelőhöz, más megoldás nincs.
szia..
nekem is van egy 2007 tdci fiestám, nálam tavaly nyáron jelentkezett először ez a hiba. hajtáslánc hibáját jelző kontrollámpa villogott.. nem tudtam mit is jelent, úgyhogy irány az első szervíz ahol megnézettem.. nekem is ugyanezeket a hibákat mondták, izzítás probléma és féklámpa kapcsoló..
a srác korrekt volt és felvilágosított hogy nincs nagy baj mert valószínű hogy csak az egyik féklámpa kapcsoló zárlatos ami a számítógéppel kommunikál és folyamatosan azt jelzi hogy fékezel és így beindítja a védelmi mechanizmust hogy védje a motort, ezért nem engedi hogy pörögjön a motor. hogy tiszta legyen a kép a pedálnál két kapcsoló van ez ami a számítógéppel van kapcsolatban és a másik ami a lámpát működteti..a kapcsoló ára a ford szervizben 2900 ft. ennek cseréjével megoldódott a probléma.. remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!