Megérné így megvenni az autót? Drága lenne még bele a légkondi?
Első vagyok
Én nem is tudom,hogy miért nem légkondisat vettem miután nagyon nem bírom a meleget....ősszel vettem,bajom nem volt vele (habár a másik autónk pillanatok alatt lekapta a párát amikor rányomtam a légkondit) jött a nyár a meleg és gondoltam rakatok bele , amúgy is olcsóak a cuccok hozzá ,nem lesz a pénz. Azért amikor elhangzott,hogy 250 + munkadíj és lesz benne légkondi, akkor arra jutottam,hogy a következő 2 évbe még szándékomba állt használni az autót inkább a huzat vigye ki a fejem mert ez már majdnem a fele annak mint amennyiért az autót vettem és a kettőt összegyúrva már fiatalabb légkondisat tudtam volna venni. Ugrunk pár évet az időbe, megvettem életem második autóját és immáron légkondival :) 3 hónap után nyár közepén feladta a harcot a klímakompresszor, kapásból ugrott is 140ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!