Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehetséges jó állapotú használ...

Lehetséges jó állapotú használt autót venni kb.500 000 forintért?

Figyelt kérdés

Főleg városba, de néha hosszabb útra is kéne...

Lehetőleg 100 000 Km. alattit szeretnék, de ilyen paraméterekkel én nem igazán találtam semmit.

Első autóm lenne.

20/f

2018. szept. 17. 21:46
1 2
 11/14 D. Brasco ***** válasza:
500-ért olyan 2-es puntot adnak higy megszólal!Az lehet hogy nem 100ezer km lesz benne,de ez amugy is teljesen irrealis elvaras!Nem értem miert km-rt akarsz venni?!?
2018. szept. 18. 09:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet találni persze,csak kitartóan kell keresni.

Viszont ennyi pénzért nem egy mai autót kapsz,így a 100000km alatti felejtős....kivéve ha szólsz,hogy 100ezer alá tekerjék az órát,mert csak úgy veszed meg.

Viszont azért azt se hidd,hogy ha alig mentek vele akkor biztos szuper jó állapotba van az autó....csak egy pl: 8 óra használat alatt mennek vele összesen vagy 30km-t pisi stb szünetet levonva így 7 órát jár a motor amiből 6 órán keresztül alapjáraton mert különben télen hideg lenne az autóba (a rend éber őrei) , lényegébe mondjuk 10 év alatt vicc az a km amit beleraktak,már ha annyit kibír ,de nem telik el hónap úgy,hogy a műhelybe ne kelljen valamit javítani rajta...aztán a pár éves kevés km-es autó már árverezésre kerül,mert egyszerűbb és olcsóbb úgy megszabadulni tőle mint bezúzatni.Nepperke vicc áron viszi is kicsit kipofozza és már adja is el a "megkímélt" lekövethető valós alig futott autót (habár ha 6szor körbejárták volna vele a földet sokkal jobb állapotba lenne a motorja stb).

Másik példaként itt van apósom. 10 éves az autó és nincs benne 100000km mert alig használja és akkor is csak pár km-re,noh de lényegébe állandóan hideg motorral közlekedik mert olyan távokon ...de a váltó nem a barátja és minden fokozatot szinte már tiltásig kihúz mire végre vállt (nem hiszem el,hogy nem bántja a fülét) nah az az autó se kellene nekem,pedig alig van benne kilométer

2018. szept. 18. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A km-t (főleg a "100 000 km alatt"-ot) felejsd el, és akkor már lehet találni...
2018. szept. 18. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Haver egyet mindenképp tanulj meg már most, ahogy a többiek is írták, használt versát nem kilóméterre, hanem állapotra vásárolunk. Bőven jó lesz neked első kocsinak egy olyan amiket a kollegák írtak, csak ne rohadjon, meg ne legyen motorikusan nagy baja. A km meg szard le, amibe kevés van azt tekerték ennyi. A régiek legalább még nem voltak telebszva 1000 féle elektronikával.
2018. szept. 18. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!