Autó fényszórókat lehet fóliázni? (Sárga? )
Valahol olvastam, hogy a lényeg az hogy a kibocsátott fény fehér vagy sárga legyen (első fényszórók), tehát a színe ne változzon.
https://www.youtube.com/watch?v=V1gy3vbMaL8
Egy ilyen sárga fóliát legális lehet akkor feltenni? Vagy fog fóliát, amitől a szín nem változik max gyengébb lesz a fénye?
Mondd meg nekem, hogy ez a mi frászra jó?
szerintem nem lesz szebb tőle, akármilyen színű, max 1 rally autón tudnám elképzelni, de tuti rontja a fényszorót és sárgább lesz.
feltételezem, hogy mivel sárga ezért legális, kék, zöld stb már biztos nem lehetne
Vannak azért autók amin jól néz ki!
A ködlámpán mellesleg van jelentősége mert ködben a sárga fényt hamarabb veszik észre mint a "kékes" led fényét!
Lehet, szabályos.
A franciáknál nagy divat volt ez régen, talán még törvény is volt rá.
Borzalom a mercin is az a folia...
#5 már láttam olyat pesten, jópofa volt a rózsaszín kocsin xd
Én is tettem ilyen macit a mercim elejére!
Sokszor megmosolyogják amikor beállok a parkolóba és pont ránéz valaki :)
A szempilla max. egy női autón néz ki "jól" és persze női sofőrrel.
Láttam már valami kék matizon talán, de érdekes látvány volt az tuti...
Semmivel sem rosszabb ez a fólia mint egy "EZ DÍZEL TE Q*RVA!" feliratnál... az autón a hátsó szélvédőn jó nagy betűkkel egy BMW-n.
Ízlés kérdése hogy kinek mi tetszik, az volt a lényeg hogy szabályos?
500ft-ért lehet kb rendelni ilyen fóliát kínából ha nem tetszik leveszem :D
Idézlek:
"..a lényeg az, hogy a kibocsátott fény.. színe ne változzon.."
Ehhez képest, Te a gyári fényszórókból kibocsátott fény színét akarod megváltoztatni.
Nem találod ellentmondásosnak? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!