Melyik az olcsóbb? Autót le fújni vagy fóliázni?
Figyelt kérdés
Melyik az olcsóbb? Melyiket éri meg? Hosszú távon mi a jobb?2018. febr. 20. 21:29
1/9 D. Brasco válasza:
Hosszú tavon nyilvan egy rendes fenyezes!a foliazas nem isminden esetben olcsobb
2/9 anonim válasza:
Hasonló árban vannak, a fólia nem olyan tartós.
3/9 A kérdező kommentje:
Mennyiért csinálják?
2018. febr. 20. 21:54
4/9 anonim válasza:
Én a fényezést ajánlom mert ha csak fóliázzák akkor benne marad az összes hiba pl:horpadás törés stb
6/9 anonim válasza:
Hát én most kértem árajánlatot fóliázásra. (Nem egy böszme nagy prémium SUV-ról van szó, csak egy átlag alsó-középkategóriás autóról.) Első lökhárító + motorháztatő + a két visszapillantó burkolatra. Igaz ez átlátszó kavicsfelverődés ellen védő fólia lenne. Azt hittem, egy 100-asból megvan ez a pár elem. Hát nem! A legolcsóbb árajánlatom negyed millió forint lenne. Úgyhogy letettem róla. Ennyiért akár többször is újrafújatom ezeket az elemeket.
7/9 anonim válasza:
Fólia az inkább néhány évre jó csak, nem alkalmas arra, hogy 15-20 évig gondtalanul használd utána az autót. A fóliázás inkább olyanoknak való, akik esetleg váltogatnák az autó színét, vagy ilyesmi.
8/9 A kérdező kommentje:
Az autó fújása meg 300 ezer felett van! Annyit meg egy autó se ér!
2018. febr. 21. 20:39
9/9 anonim válasza:
Jó de abban a 300 ezer feletti összegben már benne van egy kis lakatolás is, meg a megfelelő alapozás ahhoz, hogy a következő 10 évben legalább ne rozsdázzon. Persze érthető, ha nem akarsz ennyit költeni egy régebbi autóra, nekem is van egy 25 éves autóm, amit le kéne fújni, és elég nagy értékű autó, de inkább eladom a francba mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!