Bmw e36 328 i -nek sokkal olcsobb a fentartása, mind 1 e46 nak?
Egy vlogger egy youtube videóban ezt kiszámolta és levezette. Nem tudom már mi volt a címe de ha véletlenül megtalálom akkor belinkelem. Az jött ki neki hogy az E36-ot fele annyiból meg lehet venni és majdnem fele annyiből fenn lehet tartani mint az E46-ot.
Mondjuk egyiket se hozzák már külföldről annyira mint pár éve mert sok ember rájött hogy sok más autót olcsóbb fenntartani mint egy BMW-t.
Ezzel nem lebeszélni akarlak. Én is az E36-ot javaslom mert a szerelők szerint könnyebben karbantartható.
Vannak még szép E36-ok. Az E46-ból is az első évjáratok is rohadósak: magam is rengeteg rozsdavarasat láttam belőlük autótelepeken és parkolókban. A későbbi évjáratok meg drágábbak sokszor jelentősen az első évjáratokhoz képest. Akik BMW-t akarnak (a kettő közül) azok is inkább az E36-okat hozzák külföldről. Nem véletlenül. Ugyanabból a pénzből kapsz egy szép E36-ot vagy egy roncs E46-ot.
Motorikusan is inkább az E36-ot tartják megbízhatóbbnak (elnyűhetetlennek) hiába régibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!